Ηρώ για την επίθεση ανηλίκων στον γιο της: «Η επίθεση που δέχτηκε τον δυσκόλεψε πολύ. Για πολύ καιρό…»

«Οι γονείς οφείλουν να βρίσκονται πίσω από τα παιδιά τους και να παρακολουθούν τι κάνουν».

Η Ηρώ μίλησε για τον γιο της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως μητέρα που μεγαλώνει μόνη, το παιδί της, Στη συνέντευξη που έδωσε για την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» περιέγραψε την επίθεση που είχε δεχτεί το παιδί της, από συμμορία ανηλίκων.

Για τον γιο της, η Ηρώ είπε: «Πέρυσι τους την έπεσαν -για να μιλήσω και την αργκό- μια παρέα τύπου συμμορία. Δύσκολη φάση τρόμαξα πολύ, δύο συμμαθητές του πήγαν στο νοσοκομείο».

Στην πορεία, η Ηρώ περιέγραψε την περίοδο μετά την επίθεση που δέχτηκε ο γιος της, ότι: «Είναι πολύ ευαίσθητος και συναισθηματικός, γι’ αυτό έχω φόβο αλλά του έχω εμπιστοσύνη. Η επίθεση που δέχτηκε τον δυσκόλεψε πολύ. Για πολύ καιρό δεν μίλαγε καθόλου γι’ αυτό. Οι γονείς οφείλουν να βρίσκονται πίσω από τα παιδιά τους και να παρακολουθούν τι κάνουν. Αν αφήσεις το παιδί σου και αδιαφορήσεις θα το καταλάβεις αργά, όταν θα έχει γίνει επικίνδυνο. Ήμουν πάντα πολύ κοντά στον γιο μου, δούλευα τις ώρες που κοιμόταν. Ήθελα να τον μεγαλώσω εγώ. Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν είμαι σωστή μαμά. Δεν είναι εύκολο στην ελληνική κοινωνία να έχεις μονός σου ένα παιδί».

Για την προσωπική της ζωή, η Ηρώ είπε: «Οι σημαντικότεροι σταθμοί της ζωής μου είναι όταν έφυγα από το πατρικό μου για να έρθω στην Αθήνα και η απόκτηση του γιου μου. Ένα παιδί έρχεται να σε βγάλει από το κέντρο του εγώ σου και να σε μεταφέρει σε ένα άλλο κέντρο που είναι το παιδί σου. Έχω νιώσει πολλά πάθη αλλά λίγους έρωτες στη ζωή μου. Ο έρωτας και ο θάνατος είναι οι καταλύτες του σύμπαντος. Ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στην καριέρα μου ήταν ο Γιώργος Μαρίνος, υπήρξε το μεγαλύτερο σχολείο για εμένα».

Διαβάστε επίσης: