Ήρθε για να φύγει: Η απίστευτη ιστορία ζωής του 14χρονου Μάριου που σκοτώθηκε, κάνοντας παρκούρ

Στο πένθος βυθίστηκαν τα Τρίκαλα για τον αδόκητο χαμό του 14χρονου Μάριου Ψύλλη που σκοτώθηκε ανήμερα της Κυριακής των Βαΐων, όταν κάνοντας παρκούρ παρέα με έναν φίλο του σε μια τετραώροφη οικοδομή, από μια απροσεξία βρέθηκε στο κενό. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των φίλων του, το “κακό” συνέβη όταν ο 14χρονος  εκεί που ισορροπούσε στα κάγκελα, παραπάτησε και βρέθηκε στο κενό, χτυπώντας στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου.

O Mάριος ήταν μαθητής της τρίτης τάξης του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων και όλοι κάνουν λόγο για ένα αξιόλογο παιδί και πολύ καλό μαθητή. Μάλιστα, ο 14χρονος, λίγο πριν από τη μοιραία πτώση, είχε ανεβάσει στο προφίλ του στο Instagram ένα βιντεάκι, «ταγκάροντας» τους φίλους του και δείχνοντας πόσο διασκέδαζαν.

Στιγμιότυπο από το βίντεο που είχε ανεβάσει ο 14χρονος λίγο πριν το τραγικό του τέλος

Η οικογένεια  δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό του 14χρονου γελαστού Μάριου

Χθες το απόγευμα Μ. Δευτέρας, ο 14χρονος οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία με τους γονείς Κώστα και Ουρανία αλλά και τα αδέρφια του Μάνθο και Άννα, να είναι τραγικές φιγούρες και να μην μπορούν να πιστέψουν πώς χάθηκε τόσο ξαφνικά το παιδί τους.

Η συγκλονιστική ιστορία ζωής του Μάριου που γεννήθηκε για να σώσει την αδερφή του που έδινε μάχη με την λευχαιμία

Ο 14χρονος Μάριος γεννήθηκε για να σώσει την αδερφή του που επασχε από λευχαιμία. Σύμφωνα με πληροφορίες του TV10.gr  οι γονείς του Μάριου, αποφάσισαν να κάνουν ακόμη ένα παιδί, ώστε να μπορέσει να σωθεί η μικρή τους κόρη. Έτσι, γεννήθηκε ο μικρός Μάριος και τα βλαστοκύτταρα του ήταν συμβατά με της αδερφούλας του, η οποία και σώθηκε.

η