Ιβάνκα Τραμπ: Αντιδράσεις για το αμφιλεγόμενο σνακ που σέρβιρε στα γενέθλια της κόρης της

Η κόρη της Ιβάνκα Τραμπ έγινε 6 ετών και η μητέρα της διοργάνωσε ένα ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων για εκείνη και τους μικρούς καλεσμένους της! Η ευτυχισμένη μαμά που συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες με τα παιδιά της στο Instagram, έκανε το ίδιο και το απόγευμα της Δευτέρας, θέλοντας να δώσει μια ιδέα στους διαδικτυακούς της φίλους από το πάρτι της μικρής Αραμπέλα.

View this post on Instagram

Birthday tradition– noodles for a long life! ?

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Όμως, εκείνο που τράβηξε την προσοχή όλων εκείνων που την ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν ένα περίεργο και ιδιαίτερο σνακ από τον πλούσιο μπουφέ, ειδικά εάν σκεφτεί κανείς ότι προορίζεται για 6χρονα παιδιά! Όπως μπορεί να διακρίνει κάποιος στη φωτογραφία, πρόκειται για ψητά λουκάνικα με ζαχαρωτά. Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να κατηγορήσουν την Ιβάνκα Τραμπ για το ανθυγιεινό σνακ που σέρβιρε στο πάρτι της κόρης της, ενώ άλλοι σχολίασαν με καυστικό χιούμορ τις γευστικές επιλογές της πρώτης οικογένειας των ΗΠΑ.

Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί ότι η καταγωγή του συγκεκριμένου σνακ είναι από τις Φιλιππίνες. Σύμφωνα με τη Natalia Roxas, ιδρύτρια της εστιατορίου Filippino Kitchen, τα λουκάνικα με ζαχαρωτά στην κορυφή τους είναι πολύ συνηθισμένη λιχουδιά στα παιδικά πάρτι στις Φιλιππίνες.