ήβηStay: Εδώ θα βρεις τις καλύτερες ιδέες για δωρεάν παιχνίδι και ψυχαγωγία των παιδιών

Πρόκειται για την ώρα της ημέρας για την οποία τα παιδιά μου ανυπομονούν περισσότερο από κάθε άλλη! Έπειτα από τα πρωινά τηλε-μαθήματα, την τακτοποίηση του δωματίου τους και μια γυμναστική «εσωτερικού χώρου» που έχουμε εντάξει στο καθημερινό μας πρόγραμμα, έρχεται η ώρα της χαράς, του παιχνιδιού και της απόλαυσης!

Ο αγαπημένος τους χυμό ΉβηGo! δημιούργησε για όλα τα παιδιά που… μένουν σπίτι μία ομάδα, η οποία καταφέρνει να τα κρατά απασχολημένα για ώρες, με τρόπο διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό.

Το Facebook Group ήβηStay! έγινε πολύ γρήγορα το αγαπημένο των παιδιών μου -και είμαι σίγουρη, ότι θα ενθουσιάσει κάθε παιδί σχολικής ηλικίας. Σε αυτό, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με απίθανα παιχνίδια και δραστηριότητες, τα οποία είτε εμείς οι γονείς θα τυπώσουμε, είτε θα δείξουμε στα παιδιά πώς να παίξουν από τον οθόνη!

Τι θα κάνουν τα παιδιά στο ήβηStay!; Θα ζωγραφίσουν όμορφα καλοκαιρινά σχέδια, θα βρουν την έξοδο και θα «φτάσουν» στον αγαπημένο τους χυμό σε λαβύρινθους, θα παίξουν παιχνίδια με σκιές, θα κάνουν απλές μαθηματικές πράξεις, θα ενώσουν κουκίδες και θα λύσουν γρίφους! Το παιχνίδι δεν έχει τέλος…

Η μεγάλη έκπληξη, όμως που ενθουσίασε ιδιαίτερα την 9χρονη κόρη μου, έρχεται από τη συνεργασία της ΗΒΗ με τις εκδόσεις Πατάκη και Έλληνες συγγραφείς: Στο ήβηStay!, λοιπόν, τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν, πέρα από έξυπνα παιχνίδια, και υπέροχα ηχογραφημένα παραμύθια, όπως ο «Γατοβουτηχτής» και ο «Τρυπολαγουδάκης» της Σοφίας Ζαραμπούκα.

Τουλάχιστον για μία ώρα κάθε μέρα, το ήβηStay! κρατά την καλύτερη συντροφιά στα παιδιά μου, με παιχνίδι, ζωγραφική, παραμύθια και εμένα να θυμάμαι πάντα γιατί οι ελληνικοί χυμοί ήβηGo!, γεμάτοι θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες Β6, C και Ε, δεν θα σταματήσουν να είναι οι αγαπημένοι μας!