Κακοκαιρία: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Δευτέρα 21/3 – Ποια θα ανοίξουν αργότερα

Κακοκαιρία Μπάλος: Σε ποιες περιοχές είναι κλειστά τα σχολεία

Θα διατηρηθεί ο πολύ κρύος καιρός με ενισχυμένους ανέμους στο Αιγαίο μέχρι και την Τετάρτη (23-03-2022), ενώ η επιδείνωση αφορά την ένταση των χιονοπτώσεων στην ανατολική χώρα την Τρίτη (22-03-2022) στα ορεινά – ημιορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στα ηπειρωτικά. Οι χιονοπτώσεις την Τρίτη αν και κατά διαστήματα θα είναι πυκνές θα εκδηλώνονται σε λίγο μεγαλύτερα υψόμετρα από τα αντίστοιχα σημερινά.

Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία την Δευτέρα 21 Μαρτίου

Τι ισχύει για την Αττική

Με αφορμή την κακοκαιρία και σχετικά ερωτήματα για τη δια ζώσης λειτουργία των σχολείων αύριο Δευτέρα 21 Μαρτίου επισημαίνεται ότι τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αττική θα λειτουργήσουν κανονικά καθώς σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις δεν συντρέχει λόγος να ληφθούν ειδικά μέτρα για μη πραγματοποίηση των δια ζώσης μαθημάτων. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί επιδείνωση των καιρικών φαινομένων αυτό θα εκτιμηθεί και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση. Να σημειωθεί ότι η λειτουργία ή μη των βρεφονηπιακών σταθμών αποτελεί ευθύνη των δήμων οι οποίοι και είναι αρμόδιοι να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους.

Κλειστά τα σχολεία την Δευτέρα στην Δημοτική Ενότητα Διρφύων

Τη διακοπή μαθημάτων, για την Δευτέρα 21/3/2022 σε όλες τις Σχολικές Μονάδες της Δημοτικής Ενότητας Διρφύων του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία και Γυμνάσια), αποφάσισε ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς εξαιτίας της χιονόπτωσης , του παγετού και της ανάγκης προστασίας της ασφάλειας των μαθητών , λόγω των μεταφορών από και προς τις κοινότητες  στις σχολικές μονάδες του Δήμου.

Ελασσόνα

Για αύριο Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022 λόγω παγετού η λειτουργία των σχολείων θα ξεκινήσει στις 9:30 π.μ. στις κοινότητες: Βερδικούσιας & Λιβαδίου. Σε όλα τα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου Ελασσόνας τα μαθήματα θα ξεκινήσουν κανονικά.

Λιδωρίκι

Με απόφαση Δημάρχου αναστέλλεται η λειτουργία των Σχολικών Μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης στο Λιδωρίκι, για αύριο Δευτέρα 21/3/2022, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, με σκοπό την υγεία και ασφάλεια μαθητών, γονέων, διδακτικού και λοιπού προσωπικού.

Τι ανακοίνωσε ο Δήμος Λεβαδέων

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι αύριο Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022, στα σχολεία όλων των βαθμίδων (Α’ θμια, Β’ θμια, παιδικός σταθμός) της Κοινότητας Κυριακίου,

η προσέλευση των μαθητών και μαθητριών θα πραγματοποιηθεί στις 10:00.
Σε ενδεχόμενη επιδείνωση του καιρού, θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση.

Στις 10 τα σχολεία στο Δ. Διστόμου Αράχοβας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των καιρικών συνθηκών (παγετού, χαμηλών θερμοκρασιών) που επικρατούν, αύριο Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022, η προσέλευση των μαθητών στις όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας θα γίνει στις 10:00 π.μ.

Στις 10 τα σχολεία στο Καρπενήσι

Αύριο Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022 όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου θα ξεκινήσουν στις 10:00 λόγω παγετού και πολύ χαμηλών θερμοκρασιών. Στο κανονικό τους ωράριο θα λειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί και τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ.

ΣΤΙΣ 9 ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗ ΔΕΣΚΑΤΗ

Αύριο Δευτέρα 21 Μαρτίου με απόφαση Δημάρχου τα σχολεία του Δήμου Δεσκάτης θα λειτουργήσουν στις 09:00πμ λόγω κακοκαιρίας.

Διαβάστε επίσης:

Γεννήθηκε ο αδερφούλης της Άννας-Ιωάννας: Το μοναδικό νεογέννητο με νωτιαία μυϊκή ατροφία πρέπει να λάβει άμεσα τη θεραπεία!

Αποκαλύψεις “φωτιά” για τις μελανιές και τα τσιγάρα που κατάπιε η Τζωρτζίνα – Οι “περίεργες” κινήσεις που ερευνώνται

13χρονη πήγε να αυτοκτονήσει μετά από απόπειρα βιασμού – Το SMS στις φίλες που την έσωσε