Αρχική Αληθινές Ιστορίες "Κάποια μέρα θα της πω…": Το συγκινητικό post μιας μαμάς για την κόρη της

"Κάποια μέρα θα της πω…": Το συγκινητικό post μιας μαμάς για την κόρη της

Τα παιδιά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και πολύ γρήγορα αλλάζουν συμπεριφορά απέναντί μας. Αν έχετε παιδιά στην εφηβεία, στις τελευταίες τάξεις του Δημοτικού ίσως και πιο μικρά, γνωρίζετε ακριβώς για ποιο πράγμα μιλάω.

Οι αγκαλιές, τα φιλιά, τα χάδια και τα χαμόγελα προς το πρόσωπο της μαμάς μειώνονται και τη θέση τους παίρνουν οι μορφασμοί, τα νεύρα και – καμιά φορά – οι φωνές.

Μία μαμά, η οποία προετοιμάζεται για όλη αυτή την αλλαγή στη συμπεριφορά της κόρης της, γράφει σε ένα post τι ακριβώς θα ήθελε να της πει όταν όλα όσα ξέρουν και οι δυο, θα αλλάξουν…

«Κάποια μέρα θα της πω.

Όταν με κοιτά μόνο για να με απαξιώσει με το βλέμμα της, θα της πω ότι κάποτε κρατούσε το καλύτερο χαμόγελό της για μένα.

Όταν με σπρώχνει μακριά από την αγκαλιά της, θα της πω ότι ήθελε μόνο εγώ να την κρατάω. Θα της πως ότι κάποτε δεν με άφηνε να φύγω από κοντά της.

Όταν μου μιλά μόνο με σαρκαστικά σχόλια, θα της πω ότι κάποτε γελούσε με όλα όσα της έλεγα.

Όταν σταυρώνει τα χέρια της μπροστά στο στήθος της και με κοιτάζει με βλέμμα που με ταπεινώνει, θα της πω ότι κάποτε ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που αναζητούσε κάθε στιγμή στη ζωή της.

Όταν κοπανάει την πόρτα και με κλείνει απ' έξω, θα της πω ότι κάποτε έκλαιγε για ώρες αν τύχαινε να την αφήσω για λίγο μόνη τα απογεύματα.

Κάποια μέρα θα της πω.

Θα της πω πώς γελούσε όταν της γαργαλούσα την κοιλίτσα. Θα της πω πόσο σφιχτά τα μικρά της δαχτυλάκια τυλίγονταν με τα δικά μου και δεν με άφηναν να φύγω. Θα της πω πόσο ήρεμα κοιμόταν μόνο πάνω στο στήθος μου. Θα της πω πόσο ασφαλής και ευτυχισμένη έδειχνε στην αγκαλιά μου.

Θα της πω ότι ήμουν ολόκληρος ο κόσμος της και εκείνη ο δικός μου.

Και εκείνη πιθανότατα θα πεί: “Μαμά, τα πράγματα αλλάζουν” και εγώ απλώς θα χαμογελάσω ως απάντηση. Επειδή, ακριβώς αυτό είπα και εγώ.

Οπότε κάποια μέρα… ίσως κάποια μέρα, όταν θα έχει και εκείνη τη δική της κόρη…

Κάποια μέρα θα της πω.

Και εκείνη την ημέρα θα καταλάβει.

Επειδή, ναι, αγάπη μου, πολλά πράγματα αλλάζουν.

Αλλά ορισμένα δεν αλλάζουν και δεν θα αλλάξουν ποτέ.»

πηγή: Facebook page: showerarguments


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.