Καταζητείται οδηγός που σκότωσε και εγκατέλειψε πατέρα τριών παιδιών στο Κερατσίνι

Συνεχίζει να καταζητείται ο οδηγός φορτηγού, ο οποίος στις 25 Σεπτεμβρίου παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε οδηγό μηχανής την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το STAR ο θάνατος του άτυχου άνδρα, ο οποίος μάλιστα ήταν και πατέρας τριών μικρών παιδιών, ήταν ακαριαίος.

«Δε θα πω ασυνείδητος, είναι πολύ ευγενική λέξη. Θεωρώ ότι είναι κακόψυχος και ότι μπορεί να το ξανακάνει. Θέλουμε να μάθουμε πώς; Τι έγινε; Γιατί;», δήλωσε συγκεκριμένα στο Star η αδερφή του θύματος.

Η Κωνσταντίνα Βαφειάδη ζητά τη βοήθεια όλων προκειμένου να βρεθεί ο οδηγός που χτύπησε κι εγκατέλειψε τον αδερφό της.

Το δυστύχημα συνέβη στην περιφερειακή οδό Δραπετσώνας- Κερατσινίου, ενώ ο Γιάννης Βαφειάδης πήγαινε από τον Πειραιά στο Πέραμα

Όπως η ίδια συνεχίζει «Έμαθα ότι χτυπήθηκε από φορτηγό. Ήταν με τη μηχανή και φορούσε κράνος. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, το παιδί είχε διαλυθεί. Είναι τέτοιο το χτύπημα που φαίνεται ότι κάποιος τον χτύπησε. Στις 6 το πρωί είναι μηδαμινή η κίνηση. Όσοι είδαν τον αδελφό μου μετά από τροχαίο κατάλαβαν ότι τον χτύπησε φορτηγό».

Ο άτυχος Γιάννης Βαφειάδης είχε μετακομίσει στον Πειραιά από τον Δομοκό το καλοκαίρι, μαζί με τη σύζυγο και τα τρία παιδιά τους γιατί βρήκε δουλειά ως οδηγός φορτηγού. Την ημέρα του τροχαίου πήγαινε να ξεκινήσει τη βάρδια του.

Η αδελφή του απηύθυνε έκκληση αν υπάρχει κάποιος που είδε κάτι εκείνη τη μέρα, να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Πληροφορίες για το δυστύχημα ζητά και η Τροχαία με την παρακάτω ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Την εμπλοκή δεύτερου οχήματος, αγνώστων λοιπών στοιχείων, το οποίο εγκατέλειψε τον τόπο τροχαίου δυστυχήματος με θύμα οδηγό δίκυκλης μοτοσυκλέτας, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 06:30, στην περιφερειακή οδό Δραπετσώνας-Κερατσινίου, στο ρεύμα προς Πέραμα, στο ύψος του λιμένα Κερατσινίου, ερευνά η Τροχαία.

Για τον σκοπό αυτόν παρακαλεί όποιον διαθέτει οποιαδήποτε πληροφορία, να επικοινωνήσει με το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά, στα τηλέφωνα 210-4949712, 210-4949713 και 210-4949715.