Κερδίστε 2 συσκευές dLAN® 1200+ WiFi ac από την devolo για ασφαλέστερη πλοήγηση στο διαδίκτυο

Στη σημερινή εποχή τα παιδιά αρχίζουν να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο από πολύ μικρή ηλικία. Tablets, συσκευές κινητών τηλεφώνων και υπολογιστές συνδεδεμένοι με το ίντερνετ βρίσκονται σχεδόν πάντα στην εμβέλειά τους. Ο κίνδυνος ενός λάθος «κλικ» ελλοχεύει, ειδικά όταν τα παιδιά δεν γνωρίζουν πώς να προστατευτούν στο διαδίκτυο.

Και οι γονείς, όμως, ορισμένες φορές χαλαρώνουμε και ξεχνάμε ότι το πάτημα ενός κουμπιού στον υπολογιστή ή το κινητό μας, μπορεί να μας βάλει σε μεγάλους μπελάδες και να φέρει το παιδί μας αντιμέτωπο με κινδύνους που δεν είχαμε καν φανταστεί.

Τo Infokids.gr και η devolo, η εταιρεία που μας εισάγει με ασφάλεια στις άπειρες δυνατότητες του ψηφιακού κόσμου, ενώνουν τις δυνάμεις τους και δίνουν τη δυνατότητα σε δύο γονείς να κερδίσουν μία συσκευή powerline και να εξασφαλίσουν για το σπίτι τους την μεγαλύτερη δυνατή διαδικτυακή ασφάλεια.

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας, αφού απαντήσετε στην έρευνα για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, και κερδίστε μία από τις 2 συσκευές powerline με parental control, για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο μέσω της γραμμής του ηλεκτρικού ρεύματος.

Η τεχνολογία Powerline και οι πολλαπλές εφαρμογές στο σπίτι σας

Η devolo σάς εισάγει στις άπειρες δυνατότητες του ψηφιακού κόσμου: Οι προσαρμογείς Powerline αξιοποιούν πολύ απλά το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος, για να παρέχουν γρήγορη πρόσβαση στο Διαδίκτυο και τέλειο WiFi σε κάθε γωνιά του σπιτιού ή του χώρου σας – για περισσότερο κέφι στο παιχνίδι, φανταστικό Home Entertainment και αποδοτική εργασία από το σπίτι. Η τεχνολογία Powerline που έχει αναπτύξει η devolo αποκαλείται διεθνώς «internet από την πρίζα», ενώ πάνω από 40 εκατομμύρια άτομα χρησιμοποιούν τους προσαρμογείς devolo.

Γνωρίστε το dLAN® 1200+ WiFi ac

Το dLAN® 1200+ WiFi ac της DEVOLOείναι η νέα γενιά Powerline σε ταχύτητες Gigabit. Για πρώτη φορά με WiFi ac – το πιο καινοτόμο και αποδοτικό πρότυπο WIFI. Από τώρα και στο εξής οι φορητές συσκευές όπως smartphone, tablet και φορητοί υπολογιστές μπορούν να χρησιμοποιούν το πλήρες εύρος ζώνης της σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Δύο θύρες Gigabit LAN είναι στη διάθεσή σας για επιπλέον τερματικές συσκευές.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό και κερδίστε μία από τις 2 συσκευές dLAN® 1200+ WiFi ac της devolo με parental control, για γρήγορη και ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, δώρο αξίας άνω των 150€.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email) και απαντήστε στην έρευνα για την ασφάλεια στο διαδίκτυο που θα βρείτε εδώ
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 12:00

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό και κερδίστε μία από τις 2 συσκευές dLAN® 1200+ WiFi ac της devolo με parental control, για γρήγορη και ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, δώρο αξίας άνω των 150€.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 5η Ιουλίου θα διεξαχθεί από τo ΙnfoΚids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1. Μαρία Παπαδοπούλου

2. Νικόλας Κάκος

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.