Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της παιδικής ταινίας «Ο Ντογκτανιάν και οι Τρεις Σωματοφύλακες» στο Village Mall (18/9)

Καλά νέα για τους λιλιπούτειους σινεφίλ καθώς βγαίνει στους κινηματογράφους η παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Ντογκτανιάν και οι Τρεις Σωματοφύλακες»!

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο Ντογκτανιάν είναι ένας φιλόδοξος ξιφομάχος που ονειρεύεται να γίνει ήρωας και να γίνει μέλος των θρυλικών Σκύλων Σωματοφυλάκων. Αφού αποδείξει την ικανότητά του και κερδίζει την εμπιστοσύνη τους πρέπει να προστατέψει τον βασιλιά από τον απειλητική πλεκτάνη του Καρδινάλιου Ρισελιέ για κατάκτηση της εξουσίας. Θα καταλάβει ο Καρδινάλιος τον έλεγχο ή το κακό θα αντιμετωπιστεί από τον Ντογκτανιάν και τους νέους του φίλους προτού να είναι πολύ αργά;

Λίγα λόγια για την παραγωγή

Βασισμένη στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά που έχει προβληθεί σε 100 χώρες και 150 δίκτυα, η ταινία πρόκειται για μια μοναδική περιπέτεια για όλη την οικογένεια.
Σε σενάριο του καταξιωμένου σεναριογράφου Νταγκ Λανγκντέιλ, δημιουργό των «Kung Fu Panda», «Το Βιβλίο της Ζωής» & «Γάτος Σπιρουνάτος», και σε παραγωγή της Apolo Films σε συνεργασία με το αναγνωρισμένο και έμπειρο στούντιο, Cosmos Maya, «Ο Ντογκτανιάν και οι Τρεις Σωματοφύλακες» υπόσχονται να ικανοποιήσουν μικρούς και μεγάλους!

Συντελεστές

Σκηνοθεσία
Τόνι Γκαρσία

Σενάριο
Νταγκ Λανγκντέιλ

Παραγωγή
Apolo Films, Cosmos-Maya

Ηθοποιοί
Γιώργος Σκουφής, Στέλιος Ψαρουδάκης, Βασίλης Μηλιός, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Ειρήνη Τσίγκα, Δημήτρης Παπαδάτος, Άννα Σταματίου, Δημήτρης Σαρλός, Κωνσταντίνος Κλαυδιανός, Χίλντα Ηλιοπούλου, Πέτρος Σπυρόπουλος

Μουσική
Μανέλ Χιλ Ινγκλάδα

Διάρκεια
84’

Διανομή
ΟDEON

Κάντε like στο facebook @odeongreece και follow στο Instagram @odeongr.

To δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε 20 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την πρεμιέρα της παιδικής ταινίας «Ο Ντογκτανιάν και οι Τρεις Σωματοφύλακες» στο Village Mall την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 13:00. Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα 5 του Village (Mall). Ώρα προσέλευσης 12:30 μ.μ. και ώρα προβολής 13:00 μ.μ.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στις 15.00 το μεσημέρι. 

Οι όροι του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε 20 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την πρεμιέρα της παιδικής ταινίας «Ο Ντογκτανιάν και οι Τρεις Σωματοφύλακες» στο Village Mall την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 13:00. Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα 5 του Village (Mall). Ώρα προσέλευσης 12:30 μ.μ. και ώρα προβολής 13:00 μ.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερoί νικητές:

1.Νίκη Παπαζαφείρη

2.Ιωάννης Ταμπάκης

3.Ευαγγελία Κολιατου 

4.Εύη Μπεχλιβανίδου

5.Ελισσάβετ Αθανασίου

6.Χριστοφορος Μπισιας 

7. Γεωργαντά Χρύσα

8.Αικατερίνη Αντωνίου

9. Κατερίνα Μανασάκη

10.Κώτσιος Βάιος

11.Λατσάρα Πολυξενη

12.Ειρήνη Τζιβιτζή

13.Θανάσης Παπαϊωάννου

14.Σωτηρόπουλος Παναγιώτης 

15.Δέσποινα Ζαχαράκη

16.Δέσποινα Βερρή 

17.Σταυρούλα Ψύλλου

18.Μαρία Κασσάρα

19.Σταύρος Γιαννάκης

20.αριστέα φραμπίτση

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.