Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παιδική κινηματογραφική προβολή Cinedoc Kids "Βόλτε | Νινόκ | Τραγουδώ" στο Κινηματογράφο Δαναό (10/2)

Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παιδική κινηματογραφική προβολή Cinedoc Kids "Βόλτε | Νινόκ | Τραγουδώ" στο Κινηματογράφο Δαναό (10/2)

Το CineDoc Kids ανανεώνει το σταθερό πλέον ραντεβού με το Αθηναϊκό κοινό κάθε Σαββατοκύριακο στις 15.30, έως τις 4 Μαρτίου, με ταινίες μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ που μας ταξιδεύουν από τον αρκτικό βορρά ως την Ινδία και από τις ελβετικές Άλπεις στον πλανήτη Άρη!

Οι προβολές συνοδεύονται από βιωματικά εργαστήρια και παράλληλες δράσεις, που προσφέρουν στα παιδιά την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τα θέματα των ταινιών όπως την Φυσική, τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, τις πολεμικές τέχνες, τον σχολικό εκφοβισμό ή να έρθουν πιο κοντά στην τέχνη του κινηματογράφου.

Η παρουσίαση των ταινιών γίνεται από την παιδική κριτική επιτροπή CineDoc Kidsπου καλωσορίζει το κοινό και στο τέλος του Φεστιβάλ θα βραβεύσει την καλύτερη ταινία. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από μαθητές σχολείων της Αττικής που συμμετέχουν ενεργά στη διοργάνωση του CineDoc Kids, υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Μάριου Koυτσουρέλη. Το CineDoc Kids πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, των πρεσβειών της Γερμανίας, Νορβηγίας, Ελβετίας, Σουηδίας, Ουγγαρίας, του Ισραήλ, του Νορβηγικού Κέντρου Κινηματογράφου και του Νεανικού Πλάνου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Το Σάββατο θα προβληθούν τρεις ταινίες μικρού μήκους, που αφηγούνται την προσπάθεια των παιδιών να αναδείξουν το ταλέντο τους και να συνυπάρξουν σε μία νέα ομάδα. Το βραβευμένο με Όσκαρ Τραγουδώ (Sing) και δύο ντοκιμαντέρ, το Νινόκκαι το πολυβραβευμένο Βόλτε, μας μεταφέρουν τις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τρία ταλαντούχα παιδιά στην Ουγγαρία, την Πολωνία και την Ολλανδία.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/2, 15:30

Βόλτε (Volte)

ηλικίες: 10+

Σκηνοθεσία: Monika Kotecka, Karolina Poryzata | 2017 | 14’ | Πολωνία | Ντοκιμαντέρ

Στα πολωνικά με ελληνικούς υπoτίτλους

Η 12χρονη Ζούζια έχει εκπαιδευτεί εδώ και πολλά χρόνια στην ακροβατική ιππασία και είναι η κορυφαία στην ομάδα της. Μέσα από το ντοκιμαντέρ βλέπουμε τις επίπονες προπονήσεις και την προσπάθεια των κοριτσιών να γίνουν οι καλύτερες. Όμως για τη Ζούζια ήρθε η στιγμή που πρέπει να αποδεχθεί μια μεγάλη αλλαγή. Έχει μεγαλώσει και δεν μπορεί πλέον να σταθεί στην κορυφή της πυραμίδας, με αποτέλεσμα να είναι υποχρεωμένη να βρει έναν νέο ρόλο μέσα στην ομάδα.

Τρέιλερ:  https://vimeo.com/253576925

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τη σχολική ψυχολόγο Tζώρτζια Κουμάνταρη. Η προβολή γίνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας.

Νινόκ (Ninnoc)

ηλικίες: 10+

Σκηνοθεσία: Niki Padidar | 2015 | 18’ | Ολλανδία | Ντοκιμαντέρ

Στα ολλανδικά με ελληνικούς υπoτίτλους

Τι σημαίνει να είσαι φυσιολογική; Η Νινόκ δεν συμπαθεί τις κλίκες αλλά στο νέο της σχολείο φοβάται μήπως μείνει στο περιθώριο. Κοιτάζει τον θεατή κατάματα και θέτει τα ερωτήματα που τριγυρίζουν το μυαλό της για το τι είναι «φυσιολογικό», «διαφορετικό» και «δημοφηλές». Η ταινία αποτυπώνει τα συναισθήματα της, βοηθώντας μας να καταλάβουμε γιατί ένα τόσο λαμπερό κορίτσι βρίσκει κάποια πράγματα τόσο δύσκολα.

Τρέιλερ: https://vimeo.com/253576731

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τη σχολική ψυχολόγο Tζώρτζια Κουμάνταρη.

Τραγουδώ (Sing)

ηλικίες: 10+

Σκηνοθεσία: Kristóf Deák | 2017 | 25’ | Ουγγαρία | Μυθοπλασίας

Στα ουγγρικά με ελληνικούς υπoτίτλους

Βραβευμένη με Όσκαρ, η ταινία βασισμένη σε αληθινή ιστορία, παρακολουθεί μια από τις πιο επιτυχημένες σχολικές χορωδίες της Βουδαπέστης και την εμπειρία που βιώνει το νέο κορίτσι της τάξης. Η μικρή Ζόφι αγαπά το τραγούδι και γίνεται μέλος της χορωδίας του σχολείου, όμως αντιμετωπίζει μια δύσκολη επιλογή: να προσαρμοστεί ήσυχα στους κανόνες που της ορίζουν ή να ανακαλύψει το σκοτεινό μυστικό της επιτυχίας...

Τρέιλερ: https://vimeo.com/253576870

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τη σχολική ψυχολόγο Tζώρτζια Κουμάνταρη. Η προβολή γίνεται με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ουγγαρίας.

Ηλικία: 10+

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 3 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την παιδική κινηματογραφική προβολή Cinedoc Kids  "Βόλτε | Νινόκ | Τραγουδώ"στο Κινηματογράφο Δαναό το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 15:30.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στις 11:30 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 3 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την παιδική κινηματογραφική προβολή Cinedoc Kids  "Βόλτε | Νινόκ | Τραγουδώ"στο Κινηματογράφο Δαναό το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 15:30.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 9η Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 173 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1.Μελίνα Αρασίου

2.Αντιγόνη Κόλλια

3.Φανή Κίρτσα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter