Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ζοζεφίνα, έχεις μήνυμα» στο Κηποθέατρο Παπάγου (24/9)

Η Ζοζεφίνα, ένα λιοντάρι και μια αλεπού, ήρωες από τα σοφά παραμύθια του Αισώπου, σε μια δυνατή μουσικοθεατρική παράσταση γεμάτη χιούμορ και σασπένς με αφορμή ένα νέο αίτημα φιλίας!

Μια φρέσκια παράσταση από την σκηνοθέτη και συγγραφέα Άννα Σεβαστή Τζίμα και τους πολυτάλαντους καλλιτέχνες που ζωντανεύουν τους ήρωες αλλά και το κοινό με την ιδιαίτερη ενέργεια τους, τις εκπληκτικές τους ερμηνείες, τραγουδώντας, παίζοντας πολλαπλά μουσικά όργανα αλλά και ραπάροντας!

Ο Δημήτρης Σκούρτης (γνωστός ως πάπιας) ενσαρκώνει την πονηρή αλεπού που θα καταστρώσει, το ύπουλο σχέδιο Η Μαρία Ιωάννου, ερμηνεύει με εξαιρετικό τρόπο, την αφελή και ευκολόπιστη έφηβη ελαφίνα, τη Ζοζεφίνα, ενώ ο Γιώργος Χουσάκος, θα σας μείνει αξέχαστος ως πεινασμένο λιοντάρι, με τη βροντερή φωνή του και τη δυναμική του παρουσία. Ενώ η Πέλια Γιαννουλάτου, πιστή στην καλύτερη της φίλη τη Ζοζεφίνα, θα μας δροσίσει με τις κωμικές της ερμηνείες! Τέλος η ιδιαίτερη ματιά, της πολυβραβευμένης, Πολυτίμης Μαχαίρας σκηνογράφος και ενδυματολόγος της παράστασης, μας μεταφέρει σε έναν παραμυθένια κόσμο μιας σύγχρονης αστική ζούγκλας.

Η νέα αυτή παράσταση της ομάδας «ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΣΗΣ» προσκαλεί το κοινό να παρακολουθήσει, την ιστορία της άτυχης Ζοζεφίνας, και να ανακαλύψει πως ο διαδικτυακός κόσμος, κάποιες φορές, μπορεί να κρύβει και παγίδες. Απευθύνεται σε κοινό από 8-14 ετών με σκοπό να τους βοηθήσει να έχουν μια ασφαλέστερη και πιο ανέμελη ζωή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Η μουσική, το θέατρο και η κίνηση εναλλάσσονται συνεχώς κατά τη διάρκεια της παράστασης δίνοντας στον θεατή τη δυνατότητα να απολαύσει μια πολυδιάστατη και δυναμική θεατρική εμπειρία!

Η υπόθεση της παράστασης

Ο πεινασμένος βασιλιάς του δάσους, το Λιοντάρι, ζητά από τον υπηρέτη του, την Αλεπού, ένα καλό γεύμα, ένα ελάφι κατά προτίμηση… Η αλεπού γνωρίζοντας ,φυσικά, πως όσο και αν προσπαθήσει δεν θα μπορέσει ποτέ να να το πιάσει , σκέφτεται ένα ύπουλο σχέδιο για να πετύχει τον σκοπό της… Μια υπέροχη φωτογραφία και ένα ψεύτικό προφίλ, στο Junglebook, θα έπειθαν κάθε αθώα ελαφίνα να αποδεχτεί ένα νέο αίτημα φιλίας!

Την ιδέα και τις μουσικές της παράστασης υπογράφει η Άννα Σεβαστή Τζίμα που με τις υπέροχες ενορχηστρώσεις του Δημήτρη Σκούρτη θα χαρίσουν στο κοινό ποικίλα μουσικά ακούσματα από την Ροκ εντ ρολ μέχρι τη Ραπ.

Οι ήρωες της παράστασης, μας μεταφέρουν ενδυματολογικά, στον αγαπημένο ,για το νεαρό κοινό, κόσμο των Άνιμε, με δυνατές και ξεκάθαρες γραμμές, αλλά και με μεταμφιέσεις που μας θυμίζουν το παραμύθι… δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να ταξιδεύει, τόσο μέσο των κοστουμιών και του σκηνικού που υπογράφει η Πολυτίμη Μαχαίρα τόσο και μέσο του κειμένου, από το παραμύθι στην πραγματικότητα και ανάποδα, μετατρέποντας την κατά τα άλλα σκληρή ιστορία σε ένα παραμύθι γεμάτο αλήθεια και σοφία… όπως ακριβώς και το παραμύθι του Αισώπου στο οποίο βασίστηκε όλο το έργο. «Το Λιοντάρι, η Αλεπού και το Ελάφι».

Μια παράσταση που θα σας δώσει αφορμή για συζήτηση με τα παιδιά σας σε σχέση με την ασφαλή χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλά και για χειριστικούς ανθρώπους που μπορούν να διεισδύσουν στη φυσική ή διαδικτυακή ζωή τους.

Συντελεστές:

Κείμενο- Σκηνοθεσία: Άννα Σεβαστή Τζίμα
Σκηνογραφία-Ενδυματολογία: Πολυτίμη Μαχαίρα
Πρωτότυπη Μουσική: Άννα Σεβαστή Τζίμα & Δημήτρης Σκούρτης
Χορογραφίες – Επιμέλεια Κίνησης: Ζωή Σωτηροπούλου , Άννα Σεβαστή Τζίμα
Μουσική ενορχήστρωση: Δημήτρης Σκούρτης
Δραματολογική ανάλυση: Θωμάς Κινδύνης
Make-up artist: Διονυσία Κωνσταντίνου
Μουσική παραγωγή – ηχογραφήσεις: Γαβρήλος Χατζηβασιλείου
Κλικ: Απόστολος Δελάλης

Παίζουν: Μαρία Ιωάννου (Ζοζεφίνα), Γιώργος Χουσάκος (Λιοντάρι), Δημήτρης Σκούρτης (Alex Lion King Fox), Πέλια Γιαννουλάτου (Φοίβη)

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 20:00

Κηποθέατρο Παπάγου

Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου)
21 3202 7185

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε 4 διπλές προσκλήσεις  για να παρακολουθήσετε την παράσταση «Ζοζεφίνα, έχεις μήνυμα» στο Κηποθέατρο Παπάγου την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 20:00.

ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 15:00

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε 4 διπλές προσκλήσεις  για να παρακολουθήσετε την παράσταση «Ζοζεφίνα, έχεις μήνυμα» στο Κηποθέατρο Παπάγου την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 20:00.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

O διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερoί νικητές:
1.Παρασκευή Αγγελοπούλου
2.Γιώργος Τακουλάκης
3.Βάσω Αποστόλου
4.Λήδα Μέτσε

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.