Κερδίστε 4 υπέροχα παιδικά βραχιολάκια Storgi δια χειρός της σχεδιάστριας Christiana Kafa

Η επιτυχημένη Ελληνίδα σχεδιάστρια κοσμημάτων Christiana Kafa παρουσιάζει τη νέα της συλλογή με κοσμήματα για παιδιά. Πηγές της έμπνευσής της αποτέλεσαντο θαύμα της μητρότητας που η ίδια βιώνει σε συνδυασμό με τον άρρηκτο θεσμό της οικογένειαςο οποίος πλημμυρίζει μεσυναισθήματα, αξίες, εικόνες και αναμνήσεις την ψυχή κάθε ανθρώπου!

Κοσμήματα με στοιχεία από χρυσό 14 καρατίων και ασήμι 925, δύο φινετσάτα μέταλλα που παραπέμπουν στην λεπτεπίλεπτη και πολύτιμη φύση των μικρών μας φίλων.

Δώρα αγάπης από εσάς για τα παιδιά, δώρα διαχρονικά που θα τα αγκαλιάζουν συντροφεύοντάς τα παντοτινά και υπενθυμίζοντας τους ταυτόχρονα πόσο σημαντικά είναι στη ζωή σας!

Την συλλογή μπορείτε να δείτε εδώ

info@christianakafa.com

Το δώρο που επιλέξαμε για τους αναγνώστες του Ιnfokids

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε ένα από τα  4 υπέροχα παιδικά βραχιολάκια Storgi δια χειρός της σχεδιάστριας Christiana Kafa. Το βραχιολάκι “STORGI” που προκύπτει απο την ελληνική λέξη στοργή που υποδηλώνει την μεγάλη αγάπη του γονιού για το παιδί και θα το κερδισουν 4 τυχερά παιδάκια. Είναι σε ασήμι 925 με επιχρύσωση 24καρατίων. Προσαρμόζεται σε κάθε χεράκι και είναι σε χρώμα βαθύ μωβ.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 11 Ιουνίου  στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε ένα από τα  4 υπέροχα παιδικά βραχιολάκια Storgi δια χειρός της σχεδιάστριας Christiana Kafa. Το βραχιολάκι “STORGI” που προκύπτει απο την ελληνική λέξη στοργή που υποδηλώνει την μεγάλη αγάπη του γονιού για το παιδί και θα το κερδισουν 4 τυχερά παιδάκια. Είναι σε ασήμι 925 με επιχρύσωση 24καρατίων. Προσαρμόζεται σε κάθε χεράκι και είναι σε χρώμα βαθύ μωβ.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 11η Ιουνίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL  ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1. Μαρία Κελεντζή

2.Κόνσουλα Ευαγγελία

3. Κική Κάκαρη

4.Ανθούλα Βασιλάκου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.