Κερδίστε 5 παιδικά βιβλία της αγαπημένης σειράς «Ο μικρός δράκος Καρύδας» από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Η  σειρά βιβλίων Ο μικρός δράκος Καρύδας για παιδιά από 5 ετών που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από τους λιλιπούτειους βιβλιόφιλους.
Στα βιβλία της σειράς, ο μικρός δράκος Καρύδας και οι φίλοι του, η σκαντζοχοιρίνα Ματίλντα και ο Όσκαρ ο χορτοφάγος φαγανόδρακος, μπλέκονται σε απίθανες χιουμοριστικές περιπέτειες που εκτυλίσσονται σε διάφορες τοποθεσίες και εποχές: στη ζούγκλα, στην προϊστορία, στο διάστημα, στη χαμένη Ατλαντίδα, αλλά και στον Βόρειο Πόλο.
Τα βιβλία της σειράς απευθύνονται σε παιδιά που φοιτούν στο Νηπιαγωγείο και τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού και μπορούν να αξιοποιηθούν στην τάξη στο πλαίσιο της Φιλαναγνωσίας. Η ανάγνωση αυτών των κειμένων, παράλληλα με την ανάπτυξη της φαντασίας και την καλλιέργεια της γραπτής έκφρασης, χαρίζει στα παιδιά πλούσιες γνώσεις γύρω από τον τόπο και την εποχή που εκτυλίσσεται η κάθε ιστορία. Έτσι, για παράδειγμα, στο συγκεκριμένο βιβλίο οι μικροί αναγνώστες μπορούν να μάθουν για τη γλώσσα των Ινδιάνων Σιου και τους ιδιωματισμούς της. Ακόμα, τα βιβλία της σειράς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δραματοποίηση στην τάξη, ενώ η εικονογράφησή τους αντανακλά την προσωπικότητα του μικρού πρωταγωνιστή, παρουσιάζει με φαντασία τον κόσμο του και μπορεί να δώσει αφορμή για συζήτηση και δραστηριότητες στην τάξη.
Μπορείτε να δείτε όλα τα βιβλία της σειράς εδώ

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 5 αντίτυπα των παιδικών βιβλίων της σειράς Ο μικρός δράκος Καρύδας  του συγγραφέα Ίνγκο Ζίγκνερ που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Τα βιβλία του διαγωνισμού είναι τα εξής: «Ο μικρός δράκος Καρύδας, Περιπέτεια στους Ινδιάνους», «Ο μικρός δράκος Καρύδας, Στην εποχή των Δεινοσαύρων», «Ο μικρός δράκος Καρύδας, Το μυστικό του Φαραώ», «Ο μικρός δράκος Καρύδας, Ταξίδι στον Βόρειο Πόλο», «Ο μικρός δράκος Καρύδας, Περιπέτεια στο διάστημα».

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 8 Μαΐου στις 15:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 5 αντίτυπα των παιδικών βιβλίων της σειράς Ο μικρός δράκος Καρύδας  του συγγραφέα Ίνγκο Ζίγκνερ που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Τα βιβλία του διαγωνισμού είναι τα εξής: «Ο μικρός δράκος Καρύδας, Περιπέτεια στους Ινδιάνους», «Ο μικρός δράκος Καρύδας, Στην εποχή των Δεινοσαύρων», «Ο μικρός δράκος Καρύδας, Το μυστικό του Φαραώ», «Ο μικρός δράκος Καρύδας, Ταξίδι στον Βόρειο Πόλο», «Ο μικρός δράκος Καρύδας, Περιπέτεια στο διάστημα».
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 8η Μαίου θα διεξαχθεί από τo ΙnfoΚids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1.Νικόλας Μυλωνόπουλος – «Ο μικρός δράκος Καρύδας, Περιπέτεια στους Ινδιάνους»

2. Φιλίππου Στέφανος – Ο μικρός δράκος Καρύδας, Στην εποχή των Δεινοσαύρων»,

3.Ελένη Ανδρικοπούλου – «Ο μικρός δράκος Καρύδας, Το μυστικό του Φαραώ»,

4.Λασκαρίνα Πλωμαρίτου – Ο μικρός δράκος Καρύδας, Ταξίδι στον Βόρειο Πόλο»,

5.Έλενα Κουρτη  – «Ο μικρός δράκος Καρύδας, Περιπέτεια στο διάστημα».

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.