Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε δωρεάν συμμετοχή στο εργαστήρι «Γύρω από την Ιστορία του Έντεχνου Ελληνικού Τραγουδιού» στη Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη (από 10/10)

Κερδίστε δωρεάν συμμετοχή στο εργαστήρι «Γύρω από την Ιστορία του Έντεχνου Ελληνικού Τραγουδιού» στη Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη (από 10/10)

Με το ελληνικό τραγούδι, το πιο αγαπημένο είδος μουσικής στην Ελλάδα, εγκαινιάζει τον 9ο χρόνο λειτουργίας του το Ελεύθερο Εργαστήρι Μουσικής Παιδείας του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής με το μουσικό εργαστήρι «Το ελληνικό τραγούδι». Ο Κώστας Μυλωνάς και ο Γιώργος Τσάμπρας, ερευνητές και συγγραφείς που έχουν ασχοληθεί όσο λίγοι με το θέμα, δίνουν την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να γνωρίσει, μέσα σε οκτώ δίωρα σεμινάρια, την ιστορία, το ρεπερτόριο και τους σημαντικότερους δημιουργούς και εκτελεστές του.

Το πρόγραμμα των εργαστηρίων διαμορφώνεται ως εξής:

Πρώτη Ενότητα (4 σεμινάρια)

«Γύρω από την ιστορία του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού»
Κώστας Μυλωνάς, συνθέτης, συγγραφέας.

10 Οκτωβρίου: «19ος αιώνας - Εθνική Μουσική Σχολή - Ιταλικό μελόδραμα - 1870 -1930» Η κληρονομιά του 19ου αιώνα, η δημιουργία της Εθνικής Μουσικής Σχολής, ο ρόλος του ιταλικού μελοδράματος στη διαμόρφωση της πορείας του ελληνικού τραγουδιού, το ελληνικό τραγούδι από το 1870 έως το 1930: αθηναϊκό τραγούδι, αθηναϊκή επιθεώρηση, ελληνική οπερέτα κλπ.

17 Οκτωβρίου: «Αττίκ, Χαιρόπουλος, Γιαννίδης, Σουγιούλ»

24 Οκτωβρίου: «1940-1950» Κοινωνικοπολιτικές συνθήκες και τρόπος ζωής. Συνθέτες, στιχουργοί, τραγουδιστές.

31 Οκτωβρίου: «1960-1970» Το έντεχνο - λαϊκό τραγούδι στις δεκατίες 1960-1970: Μάνος Χατζιδάκις, Μίκης Θεοδωράκης και άλλοι αξιόλογοι συνθέτες. Η παράδοση και το πρόβλημα της επιβίωσής της στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι. Το πολιτικό τραγούδι και το τραγούδι κοινωνικής κριτικής και αμφισβήτησης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα

210 7282 778

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ο τυχερός που θα κερδίσει συμμετοχή στον πρώτο κύκλο του Ελεύθερου Εργαστηρίου Μουσικής Παιδείας του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής  «Το ελληνικό τραγούδι». Ειδικότερα, θα παρακολουθήσετε τις 4 διαλέξεις  του κ. Μυλωνά, με θέμα «Γύρω από την Ιστορία του Έντεχνου Ελληνικού Τραγουδιού», (Τετάρτη 10, 17, 24 & 31 Οκτωβρίου, 18:00-20:00 )

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 9 Οκτωβρίου στις 13.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ο τυχερός που θα κερδίσει συμμετοχή στον πρώτο κύκλο του Ελεύθερου Εργαστηρίου Μουσικής Παιδείας του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής  «Το ελληνικό τραγούδι». Ειδικότερα, θα παρακολουθήσετε τις 4 διαλέξεις  του κ. Μυλωνά, με θέμα «Γύρω από την Ιστορία του Έντεχνου Ελληνικού Τραγουδιού», (Τετάρτη 10, 17, 24 & 31 Οκτωβρίου, 18:00-20:00 )
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 9η Οκτωβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL  ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι η :

Κωνσταντίνα Μαρκαντωνάτου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter