Κομοτηνή: Σοκάρουν τα ευρήματα των εξετάσεων του 6χρονου Σεζάλ που έπεσε θύμα βιασμού και δολοφονίας από 15χρονο

Ένας μήνας πέρασε από την ανατριχιαστική δολοφονία του κωφάλαλου 6χρονου Σεζάλ από 15χρονο επίσης κωφάλαλο δράστη ο οποίος αφού πρώτα τον βίασε, του στέρησε τη ζωή με τον πιο βίαιο τρόπο στον οικισμό Αλάν Κουγιού της Κομοτηνής που ζούσαν και οι δύο.

Λίγες μέρες πριν βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του άτυχου παιδιού οι οποίες σοκάρουν για τα ευρήματα που αποκάλυψαν τα όσα τραγικά πέρασε ο 6χρονος στα χέρια του 15χρονου λίγο πρίν πέσει θύμα βιασμού και μετά δολοφονίας.

Στο αίμα του 6χρονου, εντοπίστηκε σύμφωνα με μεσημεριανή τηλεοπτική και δημοσίευμα του Newsit.gr πολύ μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξαν σύμφωνα με την εκπομπή 201 ml αλκοόλ ανά λίτρο αίματος, ποσότητα τεράστια, δεδομένης της ηλικίας αλλά και της μάζας σώματος του άτυχου μικρού.

Ο ιατροδικαστής κ. Νίκος Κιφνίδης μιλά για «οργανωμένο έγκλημα» και επισημαίνει στο Protothema.gr: «Ήρθαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα του παιδιού σε μεγάλο ποσοστό και μιλάμε για 200mg. Για ένα παιδάκι 6 ετών είναι υπερβολικά μεγάλο  το ποσοστό αυτό και μπορούμε να μιλάμε τώρα για καλά  οργανωμένο έγκλημα. Την ώρα της κακοποίησης το παιδί πρέπει να ήταν φυτό για να μην μπορεί να αντιδράσει καθόλου. Και επίσης θέλω να πω ότι βρέθηκε στο αίμα του και καφεΐνη που αυτό σημαίνει ότι νωρίτερα πρέπει να το ξεγέλασαν το παιδί να πιει καφέ και να είχαν ρίξει μέσα άφθονη ποσότητα αλκοόλ για να μπορέσει ο δράστης να κάνει καλά το έγκλημα».

Οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι ο 15χρονος προσπαθώντας να τον “ναρκώσει” για να κάμψει την αντίσταση του, ενδεχομένως και να του έβαλε με το ζόρι το μπουκάλι στο στόμα. Στο πτώμα του παιδιού εξάλλου είχαν εντοπιστεί μώλωπες  και εκδορές στο στόμα και στο πρόσωπο. Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων διαβιβάστηκαν στον Ιατροδικαστή Θεσσαλονίκης.