«Κοριτσάκι μου, δεν θα αφήσω να σκοτώσει κι εσένα»: Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια της μητέρας στη Μάνη

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στη Μάνη από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στον Πύργο Διρού.

Τα λόγια της αδελφής της 44χρονης μητέρας που η ζωή της κόπηκε με τον πλέον σκληρό τρόπο, ραγίζουν καρδιές.

Ο σύζυγος της 44χρονης πάτησε τη σκανδάλη της καραμπίνας του, μπροστά στα μάτια της 16χρονης κόρης τους, που σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησε να αποτρέψει την τραγωδία.

Τα λόγια της 44χρονης μητέρας, τα οποία αποκάλυψε η αδελφή της, σφίγγουν το στομάχι.

Διαβάστε ακόμη: Οικογενειακό δράμα στη Μάνη: Πυροβόλησε τη σύζυγό του μπροστά στα μάτια της κόρης τους

«Δε θα αφήσω κοριτσάκι μου να σκοτώσει εσένα. Θα αφήσω να σκοτώσει εμένα για να λυτρωθείτε εσείς», φέρεται να είναι οι τελευταίες λέξεις της 44χρονης προς την κόρης της, τη στιγμή που ο σύζυγός της την κυνηγούσε με τη κυνηγετική καραμπίνα μέσα στο σπίτι τους. Αυτό αποκάλυψε το νεαρό κορίτσι στη θεία της.

Μιλώντας στο STAR, η αδελφή της 44χρονης ανέφερε επίσης ότι ο γαμπρός της είχε μελετήσει το πώς θα «ξεφορτωθεί» τη σύζυγό του και ότι σκεφτόταν «είτε να την κλείσει σε ψυχιατρείο, είτε να τη χωρίσει είτε να τη σκοτώσει». Φέρεται να έλεγε σε όλους για το πώς θα την βγάλει από τη μέση.

Μάλιστα, η αδελφή του θύματος αποκάλυψε ότι οι τσακωμοί ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν συχνοί και ότι ο κατηγορούμενος είχε στην κατοχή του, τόσο στο σπίτι όσο και στο μαγαζί που διατηρούσε, τρεις καραμπίνες και φυσίγγια.

«Η αδερφή μου ήθελε να πάει στην αστυνομία. Αλλά εκεί είναι ο γνωστός του γνωστού και φοβόταν», πρόσθεσε η αδερφή του θύματος, κάνοντας έκκληση προς όλες τις γυναίκες που βιώνουν ανάλογες καταστάσεις να τολμούν και να μιλούν για ανάλογα προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζουν.

«Ήταν μια εξαιρετική κοπέλα και αγαπούσε τα παιδιά της… Δεν την άφηνε να μας βλέπει», πρόσθεσε.