Κώστας Μπακογιάννης: Η φωτογραφία και η ευχή για τα πρώτα γενέθλια του γιου του που έγινε viral

Με μια τρυφερή φωτογραφία συνοδευόμενη από ένα γλυκό μήνυμα επέλεξε ο περιφέρειαρχης Κώστας Μπακογιάννης να ευχηθεί στο γιο του, Δήμο, που σήμερα γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια.

Ο χαζομπαμπάς Κώστας Μπακογιάννης  μπήκε μέσα στο πάρκο παρέα με τον βενιαμίν της οικογένειας και πόζαραν παίζοντας με το αγαπημένο αρκουδάκι του μικρούλη.  Η λεζάντα -ευχή που συνοδεύει τη φωτογραφία είναι η εξής «Όσο εσύ μεγαλώνεις, εγώ θα μικραίνω. Χρόνια πολλά Δημούλη μας!».

Ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη είναι ξετρελαμένοι με τον μικρούλη Δήμο που ο ερχομός του συμπλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία. Ο μόλις ενός έτους Δήμος μοιάζει πολύ στη μαμά Σία και απολαμβάνει τις αγκαλιές και την περιποίηση όλης της οικογένειας. Η γιαγιά Ντόρα Μπακογιάννη είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ερωτηθείσα για το σε ποιον μοιάζει ο μικρός Δήμος τα εξής: «Το μωρό είναι χαρά Θεού. Κατά την απόλυτα αντικειμενική μου άποψη, είναι ένας κούκλος. Μοιάζει του Κώστα ως προς το φύλο και στα υπόλοιπα μοιάζει στη μαμά του.»

Να υπενθυμίσουμε ότι ο περιφερειάρχης έχει άλλα 2 παιδιά (τον Παύλο και τη Δανάη)  από τον προηγούμενο γάμο του με την Κάλια Καμπουρίδη και ένα παιδί εκτός γάμου από τη σχέση του με τη Μαίη Ζαννή.

Δείτε φωτογραφίες του Δήμου Μπακογιάννη: