Κούγιας για Πισπιρίγκου: «Ανέλαβα την πιο αθώα κατηγορουμένη» – Στο νοσοκομείο η 33χρονη

Κούγιας για Πισπιρίγκου: «Ανέλαβα την πιο αθώα κατηγορουμένη στην Ελλάδα»

Κούγιας για Πισπιρίγκου: «Ανέλαβα την πιο αθώα κατηγορουμένη» – Στο νοσοκομείο η 33χρονη

«Ανέλαβα την πιο αθώα κατηγορουμένη στην Ελλάδα», δηλώνει ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, αναφερόμενος στη Ρούλα Πισπιρίγκου, της οποίας ανέλαβε από την Τετάρτη 24 Αυγούστου ως συνήγορος υπεράσπισης.

Μάλιστα, μιλώντας στο flamis.gr τόνισε πως «έχει αηδιάσει» με όσα έγιναν σε βάρος της 33χρονης που κατηγορείται για τον θάνατο των τριών κοριτσιών της, Τζωρτζίνας, Μαλένας και Ίριδας.

Ο κ. Κούγιας είπε πως μετά το χειρουργείο που έκανε είχε τον χρόνο και διάβασε όλη την δικογραφία. Ανέφερε επίσης πως εδώ και 3 μήνες συζητά με μέλη της οικογένειας Πισπιρίγκου, όμως αν δεν διάβαζε την δικογραφία και τα στοιχεία που υπήρχαν, δεν θα μπορούσε να απαντήσει θετικά.

Η Πισπιρίγκου κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση των τριών παιδιών της. Της 3,5 ετών Μαλένας, της 6 μηνών Ίριδας και της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Πρόκειται για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, στην οποία οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Στο Θριάσιο η Ρούλα Πισπιρίγκου

Το βράδυ της Τετάρτης, η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε από τον Κορυδαλλό στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας έντονη αδιαθεσία και για το λόγο αυτό αποφασίστηκε η μεταφορά της σε νοσοκομείο που εφημέρευε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Διαβάστε επίσης:

Με αυτήν την εφαρμογή μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ άτομα με προβλήματα όρασης

Πνιγμός 6χρονης: Πολύ μακριά από την παραλία το σημείο όπου έφαγαν μπαμπάς και κόρη

Ο μικρός Ιωσήφ δίνει πολύ σκληρή μάχη και μας χρειάζεται κοντά του

Ροή Ειδήσεων