Κρήτη: Στο νοσοκομείο 15χρονος μαθητής με εγκεφαλική αιμορραγία

Σοκ και πανικό για τους γονείς ενός 15χρονου στο Λασίθι της Κύπρου, όταν νωρίς σήμερα το πρωί πήγαν να ξυπνήσουν το παιδί τους, για να διαπιστώσουν ότι υπέφερε από σπασμούς.

Οι γονείς μετέφεραν αμέσως το παιδί στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι το παιδί έχει εγκεφαλική αιμορραγία και να αποφασίζουν την μεταφορά του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Όπως χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, Μασούτ Χάνι: «Ο 15χρονος ήρθε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση με σπασμούς. Τον βάλαμε σε καταστολή, τον διασωληνώσαμε και τον μεταφέραμε στον αξονικό τομογράφο.

Εκεί διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία. Αμέσως ξεκίνησαν οι επαφές με το Βενιζέλειο νοσοκομείο με τους νευροχειρούργους να είναι σε ετοιμότητα».

Ο 15χρονος αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση στο Βενιζέλειο προκειμένου να σταματήσει η αιμορραγία. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη με τους γιατρούς να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Πηγή: cretapost.gr