Ξεσπά ο μπαμπάς των 3 αγγελουδιών: «Έχουν πει πολλά. Αφήστε μας στον πόνο μας. Θρηνούμε»

Ξεσπά ο μπαμπάς των 3 αγγελουδιών: «Εχουν πει πολλά. Αφήστε μας στον πόνο μας. Θρηνούμε»

H Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, οι γονείς που είδαν τα 3 αγγελούδια τους, την, 9χρονη Τζωρτζίνα, την 3,5 ετών Μαλένα και τη μόλις 7 μηνών Ίριδα, να “φεύγουν” από τη ζωή μέσα σε 3 χρόνια με αιφνίδιο τρόπο.

«Αφήστε μας. Θρηνούμε» – Το ξέσπασμα του πατέρα που έχασε τα τρία του παιδιά

«Αφήστε μας στον πόνο μας. Δεν θέλουμε να πούμε κάτι άλλο. Θρηνούμε τρία κορίτσια, πρόσφατα την Τζωρτζίνα μας. Προσπαθούμε να σταθούμε όρθιοι…»!

Με αυτά τα λόγια μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησο» ο πατέρας των κοριτσιών τραγουδιστής και ποδοσφαιριστής Μάνος Δασκαλάκης.

Τα σενάρια και το κυνήγι των δημοσιογράφων στο σπίτι της οικογένειας!

«Εχουν πει πολλά, εμείς δεν μιλάμε καθόλου. Μένουμε στον πόνο μας» δηλώνει ο κ. Δασκαλάκης. Την ίδια ώρα, η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου έχει επιδοθεί, όπως μας είπε, στο να… διώχνει δημοσιογράφους αθηναϊκών καναλιών από το σπίτι της.

H νέα ανάρτηση της μαμάς των 3 κοριτσιών που έφυγαν αιφνίδια μέσα σε 3 χρόνια, συγκλονίζει

Εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων

Σε επίπεδο ερευνών, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, μόνο οι τοξικολογικές εξετάσεις μπορούν να δείξουν κάτι. «Εκτιμώ ότι οι ιστολογικές εξετάσεις θα είναι καθαρές» δηλώνει στην «Π» ο κ. Μπουζιάνης.

Από την άλλη πλευρά, οι γιατροί επιμένουν στο να μην μπορούν να πιστέψουν πώς «έφυγε» η Τζωρτζίνα. Με την περίπτωση της Μαλένας λόγω του ότι το κορίτσι έπασχε από λευχαιμία δεν είχαν ασχοληθεί πολύ. Το μόνο που έκανε εντύπωση ήταν ότι ως αιτία θανάτου εμφανίστηκε στην ιατροδικαστική έκθεση η «ηπατική ανεπάρκεια» κάτι το οποίο… δεν δικαιολογείται ως αιτία θανάτου. Γι’ αυτό και ο Μάνος Δασκαλάκης υπέβαλε στην Πάτρα μήνυση.

Η οποία ωστόσο δεν έχει εκδικαστεί. Η Ιριδα «έφυγε» από αγενεσία φλεβοκόμβου, κάτι το οποίο είχε εκ γενετής. Πέθανε στον ύπνο της. «Ο θάνατός της θα επήρχετο κάποια στιγμή, όμως μας κάνει εντύπωση το ότι «έφυγε» τόσο νωρίς. Στους 6 μήνες» δηλώνει ιατροδικαστής. Αρα το μεγάλο ερωτηματικό είναι η Τζωρτζίνα για την οποία και ο διευθυντής της ΜΕΘ Ανδρέας Ηλιάδης έχει εκφράσει απορίες.

«Το είχαμε ασφαλίσει το παιδί. Είχε βηματοδότη δεν περιμέναμε τέτοια εξέλιξη» δηλώνει ο γιατρός.

Μαμά: “Οι γιατροί του Παίδων γνωρίζουν τι συνέβη”

«Το παιδί μου πέθανε στο Παίδων και όχι στην Πάτρα. Μόνο οι γιατροί του Παίδων στην Αθήνα γνωρίζουν τι συνέβη» είναι η απάντηση της μητέρας Ρούλας Πισπιρίγκου στους γιατρούς της Πάτρας. Το αποτέλεσμα των ιστολογικών και τοξικολογιών εξετάσεων θα βγει σε λίγες ημέρες. Και τότε θα απαντηθούν πολλά από τα… αναπάντητα ερωτηματικά.

Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο των 3 κοριτσιών

Προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα από το 2019 έως το 2022 διέταξε η εισαγγελία. Αυτό συνέβη για να απαντηθούν τα ερωτήματα των 10 με 12 γιατρών γύρω από την τραγική αυτή υπόθεση.

Οι γιατροί αναφέρουν ότι δεν μπορεί να εξηγηθεί ο θάνατός τους. Ειδικότερα, το δεύτερο παιδί, η Ίριδα, φαίνεται να είχε διαγνωστεί με αγενεσία βλεφόκομβου, με τους γιατρούς να λένε ότι αν το παιδί έπασχε από κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να ζήσει για επτά μήνες. Θα είχε χάσει τη ζωή της από τις πρώτες ώρες.

Και το τρίτο περιστατικό όμως, με την 9χρονη Τζωρτζίνα, προκαλεί ερωτήματα. Φαινόταν να έχει κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα, αλλά αυτό δεν είχε επιβεβαιωθεί. Και αυτό το παιδί, το τρίτο, πέθανε με τη μητέρα του δίπλα στο Νοσοκομείο Παίδων.

Διαβάστε επίσης:

Για γέλια και για κλάματα: Έβαλαν ξανά σε λάθος σχολικό μαθήτρια Δημοτικού – Τι καταγγέλουν οι γονείς

Εξελίξεις για τον θάνατο των 3 κοριτσιών της οικ. Δασκαλάκη – Παρέμβαση εισαγγελέα

“Η καρδιά σου θα χτυπά μέσα από τον γιο μας”: Συγκινεί το “αντίο” του συζύγου της Σόνιας

Με δωρεά του Σταύρος Νιάρχος δημιουργείται το υπερσύγχρονο Πανεπιστημιακό Παιδιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης