Δωρεάν rapid-tests για τους μαθητές του Δήμου Περάματος

Δωρεάν rapid-tests για τους μαθητές του Δήμου Περάματος

Πρόσβαση σε δωρεάν rapid test, θα έχουν όλοι οι μαθητές του Δήμου Περάματος, κατόπιν σχετικής σύμβασης του Δήμου με διαγνωστικό κέντρο της πόλης. Η διενέργεια των rapid tests θα πραγματοποιείται με βεβαίωση του Διευθυντή του εκάστοτε σχολείου.

“Βάζουμε τέλος στην ταλαιπωρία των μαθητών”

«Είναι αδιανόητο η μέση οικογένεια και ιδιαίτερα οι ευάλωτοι συμπολίτες μας να επιβαρύνονται με επιπλέον έξοδα για τη διενέργεια Rapid Tests, καθώς η κυβέρνηση αφενός μεν επιβάλλει -και σωστά- τον συχνό έλεγχο, αλλά από την άλλη πλευρά δεν μεριμνά για την κάλυψη του κόστους. Έως σήμερα οι μαθητές προκειμένου να υποβληθούν σε Rapid Test αναγκάζονταν να μεταβαίνουν σε δημόσιες δομές, που βρίσκονται αρκετά μακριά από το Δήμο, με αποτέλεσμα να υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία», όπως επισημαίνεται σχετικά.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Περάματος έχοντας ως γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, την ασφάλεια των εκπαιδευτικών, των παιδιών και των οικογενειών τους, απλώνει ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας, στηρίζοντας εν τοις πράγμασι τους συνδημότες μας και την εκπαιδευτική κοινότητα, καταλήγει η ίδια ανακοίνωση

Διαβάστε επίσης:

Για γέλια και για κλάματα: Έβαλαν ξανά σε λάθος σχολικό μαθήτρια Δημοτικού – Τι καταγγέλουν οι γονείς

“Έκρηξη” κρουσμάτων σε παιδιά – Σχεδόν 160.000 από το άνοιγμα των σχολείων

Ξεσπά ο μπαμπάς των 3 αγγελουδιών: «Έχουν πει πολλά. Αφήστε μας στον πόνο μας. Θρηνούμε»