Αρχική Νέα Λάρισα: Η περίεργη συμπεριφορά μιας 11χρονης αναστάτωσε την Αστυνομία αλλά η έρευνα έκρυβε εκπλήξεις

Λάρισα: Η περίεργη συμπεριφορά μιας 11χρονης αναστάτωσε την Αστυνομία αλλά η έρευνα έκρυβε εκπλήξεις

Μια 11χρονη μαθήτρια στη Λάρισα κινητοποίησε δυο φορές την αστυνομία καταγγέλλοντας ότι της έκλεψαν την σχολική τσάντα. Την πρώτη φορά ανέφερε στους γονείς της ότι το έπαθε όταν πήγαινε στο φροντιστήριο και τη δεύτερη, λίγες μέρες μετά, κατά τη διαδρομή προς το σχολείο. Οι αστυνομικοί, μπροστά στο φόβο ότι έχει προκύψει κακοποιός που επιτίθεται σε παιδιά, κινητοποιήθηκαν παρακολουθώντας την περιοχή αναφέρει σε δημοσίευμα της η Εφημερίδα Ελευθερία.

Τελικά αποδείχτηκε πως η μικρή τα σκηνοθέτησε όλα μόνη της. Έκρυβε την σχολική τσάντα σε ένα θάμνο κατά την διαδρομή από το σπίτι, αναφέροντας ότι της την έκλεψε άγνωστος. Την κατέγραψαν όμως κάμερες και στη συνέχεια την είδαν και αστυνομικοί με τα μάτια τους. Οι παιδοψυχολόγοι αποδίδουν την συγκεκριμένη συμπεριφορά στην προεφηβεία και στην ανάγκη των παιδιών να αποσπάσουν την προσοχή των μεγάλων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.