Λύκειο: Δωρεάν μαθήματα από φροντιστήριο – ποιους αφορά

Λύκειο

Τα μαθήματα θα παραδίδονται εντελώς δωρεάν από εκπαιδευτικούς.

Το Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης Ιωάννη Παπάφη είναι μια πρωτοβουλία του Συλλόγου μας να σταθεί δίπλα στους μαθητές και τις οικογένειές τους που δίνουν σήμερα τη μάχη είτε για να πάρουν το πτυχίο τους μαθαίνοντας μια ειδικότητα είτε να περάσουν στη σχολή που επιθυμούν μέσα από τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τα βάρη που πέφτουν στις πλάτες αυτών των οικογενειών που πέρα από την ακρίβεια και τη συνολική αρνητική κατάσταση που ζούμε σήμερα καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη και για την εκπαίδευση των παιδιών τους. Γνωρίζουμε επίσης ότι πολλές οικογένειες που τα παιδιά τους είναι μαθητές στα ΕΠΑΛ αδυνατούν να πληρώνουν φροντιστήρια ενώ ήδη φορτώνονται στη πλάτη τους έξοδα για υποχρεωτικά αναλώσιμα και εξοπλισμό για τα μαθήματα των ειδικοτήτων που δεν τα καλύπτει το υπουργείο.

Τα μαθήματα θα παραδίδονται εντελώς δωρεάν από εκπαιδευτικούς στο χώρο του συλλόγου (Ιωαννίνων 60) και θα καλύπτουν τόσο τα μαθήματα γενικής παιδείας (Νεοελληνική Γλώσσα και Μαθηματικά) αλλά και των ειδικοτήτων σε όλους τους τομείς (μαθήματα μηχανολογίας, ανατομίας και υγιεινής, σχεδίου κ.ά.).

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 6980975669, 6972532280.

Αλλά και στη σελίδα του Συλλόγου στο @pas_ioannis_papafis

Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης

Διαβάστε επίσης: 

Πανελλήνιες 2024: Ανακοινώθηκαν οι συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής

Μάριος Αθανασίου: Για ποιο λόγο πιστεύει ότι δεν είναι καλός πατέρας;

Εισσαγελική παρέμβαση για την μπουνιά του 15χρονου σε γυμνάσιο των Χανίων: «Χτυπάει, σπάει, βρίζει, απειλεί. Έχει χαθεί η ασφάλεια στο σχολείο»