Μαμά Δίδυμος: Γιατί είναι η πιο διασκεδαστική μαμά του ζωδιακού;

Γεμάτη ενέργεια, επικοινωνιακή και ανεξάρτητη, η γυναίκα Δίδυμος θυμίζει περισσότερο «σβούρα» παρά άνθρωπο!

Γιορτάζει τα γενέθλιά της από τις 22 Μαΐου έως τις 21 Ιουνίου, θέλει να γνωρίζει τα πάντα, να είναι μέσα σε όλα και βρίσκει ευφάνταστους και δημιουργικούς τρόπους για να περνά όμορφα μόνη ή με τους αγαπημένους της.

Χαρακτηρίζεται για την ευστροφία και τη φιλομάθειά της, ενώ ένα, επίσης, δυνατό της σημείο είναι το χιούμορ της.

Πώς είναι, όμως, η γυναίκα Δίδυμος ως μαμά;      

Συνήθως, οι γυναίκες Δίδυμοι δεν έχουν στο μυαλό τους την δημιουργία οικογένειας και απογόνων, εξαιτίας του έντονου φόβου τους απέναντι στις ευθύνες. Όταν, όμως, αποφασίσουν να γίνουν μαμάδες τότε γίνονται φίλες με τα παιδιά τους και δημιουργούν μαζί τους μια υπέροχη σχέση.

Η μαμά Δίδυμος θα φέρει τα παιδιά της σε επαφή με ποικίλες νέες εμπειρίες – κυρίως με εκείνες που έχουν να κάνουν με τη διανόηση. Παράλληλα, η αστείρευτη ενεργητικότητά της της επιτρέπει να ασχολείται για ώρες με τα παιδιά της και να παίζει μαζί τους.

Επιπλέον, ο χαρακτήρας της μαμάς Διδύμου θεωρείται αρκετά ευέλικτος, πράγμα που την καθιστά απρόβλεπτη και ιδιαίτερα προσαρμόσιμη στις αλλαγές της ψυχοσύνθεσης των παιδιών της.

Χαίρεται πάρα πολύ όταν το παιδί της έχει άποψη και μπορεί να μιλήσει μαζί του για διάφορα θέματα, ενώ ξέρει πώς να συμβάλλει εποικοδομητικά στη δόμηση της προσωπικότητάς του.

Η μαμά Δίδυμος είναι περισσότερο φίλη, παρά μαμά με τη στενή έννοια της λέξης. Αυτό είναι άλλωστε και το στοιχείο που την κάνει την πιο διασκεδαστική μαμά του ζωδιακού κύκλου.

Ποια είναι τα αρνητικά χαρακτηριστικά της;

Δυστυχώς, η αέναη ανάγκη της μαμάς Διδύμου για γνώση πολλών και διαφορετικών πραγμάτων δεν της επιτρέπει να εμβαθύνει σε πολλά θέματα και να τα γνωρίσει καλά. Η τάση της αυτή να αντιμετωπίζει «επιφανειακά» ορισμένες καταστάσεις ίσως την αποτρέψει από το να δώσει την απαραίτητη σημασία σε ένα σοβαρό πρόβλημα του παιδιού της.

Η μαμά που ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων, δεν σκέφτεται πολύ πώς θα εκδηλώσει την αγάπη της στα παιδιά της, με αποτέλεσμα εκείνα πολλές φορές να νιώθουν ότι παραμελούνται. Κάτι που δεν ισχύει, αφού η μαμά Δίδυμος όχι μόνο δεν αδιαφορεί, αλλά έχει πάντα στο μυαλό της πώς θα κάνει τα παιδιά της καλύτερους και πιο έξυπνους ανθρώπους.

Η μαμά Δίδυμος είναι πάντα τόσο δραστήρια και δυναμική που αναλαμβάνει και πολλές άλλες υποχρεώσεις, οι οποίες απορροφούν τον χρόνο της. Αναμφισβήτητα, όμως, δίνει το καλό παράδειγμα στα παιδιά της σε ό,τι αφορά την εργατικότητα και τις καλές συνήθειες που τους μεταδίδει.

Διαβάστε επίσης

Μαμά Ταύρος: Τα χαρακτηριστικά της πιο τρυφερής μαμάς του ζωδιακού

Μαμά Ιχθύς: 10 στοιχεία που την ξεχωρίζουν από τις άλλες μαμάδες του ζωδιακού

Μαμά Κριός: Τα χαρακτηριστικά της πιο δυναμικής μαμάς του ζωδιακού