Μαμά Ταύρος: Τα χαρακτηριστικά της πιο τρυφερής μαμάς του ζωδιακού

Το δεύτερο κατά σειρά ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο είναι αυτό του Ταύρου. Γνωστοί για την υπομονή τους και την αγάπη τους στη σταθερότητα, οι Ταύροι λέγεται ότι γίνονται πολύ καλοί γονείς.

Η γυναίκα Ταύρος, μάλιστα, μπορεί να διαχειρίζεται πολύ καλά τα παιδιά της και προσπαθεί να οργανώνει την καθημερινότητά της ώστε αυτή να κυλά ήρεμα και χωρίς άγχος.

Η γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου είναι ιδιαίτερα θηλυκή, με αγάπη στις παραδοσιακές αξίες, σταθερή και με πρακτική σκέψη.

Πώς είναι η γυναίκα Ταύρος με τα παιδιά της;

Η μητέρα Ταύρος, ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες των παιδιών της. Τους διδάσκει τα πάντα περί υλικών αξιών και παραδόσεων, πράγματα που η ίδια θεωρεί απαραίτητες προϋποθέσεις, για την μετέπειτα εξέλιξη τους, ενώ παράλληλα τα βοηθά και τα συμβουλεύει σε θέματα αισθητικής.

Είναι ευαίσθητη, συναισθηματική και μεταδίδει στα παιδιά της όλες τις αξίες της ζωής, αγκαλιάζοντας τα παράλληλα, με τα λεπτότερα συναισθήματα της.

Η μαμά Ταύρος μαγειρεύει για τα παιδιά της, φροντίζει το περιβάλλον στο οποίο ζουν, το ψυγείο και τα ράφια στα ντουλάπια της είναι πάντα γεμάτα, ενώ δημιουργεί μια βαθιά και στοργική σχέση με τα παιδιά της. Συμμετέχει με ιδιαίτερο ζήλο σε όλες τις δραστηριότητες τους και δεν χάνει κανέναν αγώνα, καμία παράσταση ακόμα και καμία πρόβα που αυτά μπορεί να έχουν.

Τα αρνητικά σημεία της

Είναι πολύ συναισθηματική και προστατευτική με τα παιδιά της, σε σημείο που ορισμένες φορές τα… «πνίγει». Η κτητική στάση της, πολλές φορές έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεται υπερβολικά απαιτητική και καταπιεστική απέναντι στα παιδιά της. Παράλληλα, υπάρχουν στιγμές που μπορεί να δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματά της και να φαίνεται πως δεν εκτιμά τα όσα τα παιδιά της έχουν καταφέρει. Το πείσμα και η αγάπη της στις παραδοσιακές αξίες, μάλιστα, μπορεί να προκαλέσουν αρκετές συγκρούσεις με τα παιδιά της.

Η μαμά Ταύρος είναι γεμάτη αγάπη, είναι σταθερή και πρακτική, όπως απαιτεί,΄άλλωστε το ζώδιο της Γης στο οποίο ανήκει. Λίγο ζηλιάρα και κτητική, ξέρει πώς να είναι πολύ γλυκιά και στοργική με τα παιδιά της. Γι’ αυτό χαρακτηρίζεται και ως η πιο τρυφερή μαμά του ζωδιακού…

Ανήκετε στο ζώδιο του Αιγόκερω; Διαβάστε τα δικά σας χαρακτηριστικά

Πώς είναι μαμά Ιχθύς;

Μαμά Κριός: Τα χαρακτηριστικά της πιο δυναμικής μαμάς του ζωδιακού

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της μαμάς που μένει πάντα… παιδί