Μαμά για δεύτερη φορά έγινε χθες η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, οπότε και γέννησε ένα κοριτσάκι.

Σε πελάγη ευτυχίας, λοιπόν, πλέει η όμορφη ηθοποιός από χθες. Η μικρή μπέμπα γεννήθηκε 3,5 κιλά και όπως αποκάλυψε η χαρούμενη μαμά της, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, είναι υγιέστατη.

«Το είχαμε προγραμματίσει γιατί το μωρό μας είχε φτάσει σε ένα πολύ μεγάλο βάρος και έπρεπε να απελευθερωθεί. Είναι μία καλή μπέμπα και μεγάλη. Με λυπήθηκε ο θεός και μου έστειλε ένα πολύ ήσυχο παιδί. Είμαστε πανευτυχείς», είπε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη.

Αν και, είναι ακόμα νωρίς, η ηθοποιός παραδέχεται ότι η μικρούλα της μοιάζει.

«Το μωρό αυτό μοιάζει σε εμένα και όχι στο Φώτη… Είναι ένα παιδί ζουμπουρλούδικο…», ανέφερε η ηθοποιός ενώ αποκάλυψε πως μόλις γέννησε ζήτησε να της δώσουν το μωρό για να θηλάσει. Φυσικά, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει δηλώσει πολλές φορές πως ο θηλασμός είναι το πιο όμορφο πράγμα και το γυναικείο στήθος δεν θα έπρεπε να είναι ταμπού.

Όσον αφορά στο όνομα της μικρής αυτό θα είναι Ηλέκτρα – Ανδριάννα, αν και – όπως έχει παραδεχθεί η ηθοποιός – δεν τίθεται ακόμα θέμα βάπτισης.

«Θα ήθελα να κάνω και τρίτο παιδί αλλά δεν προλαβαίνω, είμαι 41. Η επιλογή του ονόματος για ένα παιδί είναι αρκετά σοβαρή υπόθεση. Τιμής ένεκεν έχω δώσει το όνομα της μαμάς μου στη Λυδία και τώρα θα δώσω και το όνομα του μπαμπά μου, τον λένε Αντρέα. Δεν θα τη φωνάζω Ηλέκτρα – Αντριάννα όμως αλλά Ηλέκτρα μόνο. Οι γονείς μου δεν συμφωνούν που δεν βάπτισα το παιδί μου. Έχω μια φιλοσοφία γι’αυτό το πράγμα, δεν είπα δεν θα κάνω και τέλος. Είπα ότι αυτή τη στιγμή δεν θα γίνει και θα συμβεί αν υπάρξουν κάποιες προϋποθέσεις που εγώ και ο Φώτης έχουμε στο μυαλό μας».

Ακούστε στο video τις δηλώσεις της