«Μαμά, πού είναι το παιχνίδι μου;» – Δείξτε στο παιδί σας πώς να βρίσκει τα πράγματά του

Η Ελληνίδα μάνα δεν είναι η μόνη που ακούει από τα παιδιά της συνεχώς τη φράση «μαμά, πού είναι αυτό;», «μαμά, πού είναι το άλλο». Το ακούνε, μάλλον όλες οι μαμάδες του κόσμου.

Τα παιδιά είναι η επιτομή του άνω κάτω και της ακαταστασίας. Θα πει, βέβαια, κανείς «παιδιά είναι». Όμως, μικρά, θαυματουργά tips μπορούν να τα βάλουν σε μία διαδικασία να έχουν τα πραγματάκια τους τακτοποιημένα και να τα βρίσκουν, χωρίς να ρωτούν τη μαμά.

Κάτι τέτοιο έκανε και μία μητέρα στις ΗΠΑ για την τρίχρονη κόρη της, η οποία λατρεύει τη ζωγραφική και γενικότερα τη χειροτεχνία. Έψαξε και βρήκε μία κατασκευή με συρτάρια, ώστε μέσα σε αυτά να φυλάει τα πράγματά της και να της γίνει συνήθεια το πού ανήκει το καθένα.

Και όντως, «χτύπησε» τζακ ποτ. Η οργάνωση, η πρόσβαση, η ανθεκτικότητα και -γιατί όχι- και το στυλ είναι μοναδικά.

Πηγή: insider.com

Με τις ρόδες που διαθέτει μπορεί να μετακινείται εύκολα οπουδήποτε και το μικρό κορίτσι να αποφεύγει αφενός την ακαταστασία, αφετέρου να μην χρειάζεται τη βοήθεια των γονιών.

«Μου αρέσει να τοποθετώ μαζί έπιπλα και παιχνίδια. Η κόρη μου με βοήθησε να τα φτιάξουμε εύκολα μαζί, και τελειώσαμε μέσα σε μισή ώρα», λέει η μητέρα.

«Σε γενικές γραμμές, αγαπάμε αυτήν την οργάνωση τόσο εγώ, όσο και η κόρη μου. Είναι εύκολο στη χρήση και αρκετά εύκολο για την καθημερινή ζωή ενός παιδιού προσχολικής  ηλικίας», συνεχίζει.

Αν, λοιπόν, το παιδάκι σας «δεν το ‘χει» με την τάξη, αλλά κι εσείς να είστε πιο ήσυχη, μπορεί να σας δώσει μία πολύ καλή ιδέα!

Με πληροφορίες από το insider.com