Μαντέψτε σε ποιο δημόσιο σχολείο της Αττικής υπάρχουν αυτές είναι οι μοντέρνες πολύχρωμες τουαλέτες

Μαντέψτε σε ποιο δημόσιο σχολείο της Αττικής υπάρχουν αυτές είναι οι μοντέρνες πολύχρωμες τουαλέτες

Η Συνεργασία Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Σχολικής Επιτροπής και Τεχνικής Υπηρεσίας κάνει θαύματα. αρκεί να υπάρχει όρεξη και μεράκι για δημιουργία. Η καλύτερη απόδειξη οι νέες τουαλέτες αγοριών και κοριτσιών στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου.

Τέτοιες τουαλέτες δεν θα ξαναδείτε σε κανένα άλλο δημόσιο σχολείο

Η καλοκαιρινή ανάπαυλα ήταν η ιδανική εποχή για να ξεκινήσουν το φιλόδοξο σχέδιο τους ώστε οι μαθητές την πρώτη μέρα του αγιασμού να εντυπωσιαστούν από τη ριζική ανακαίνιση των τουαλετών του σχολείου.

Ξεχάστε τις κλασικές λευκές παραμελημένες τουαλέτες που ως επί το πλείστον συναντάμε κακά τα ψέματα στα περισσότερα δημόσια σχολεία.

Αγοράστηκαν καθρέφτες και είδη υγιεινής και πλέον οι τουαλέτες του σχολείου είναι σε φούξια και μπλε αποχρώσεις που εντυπωσιάζουν όσους τις βλέπουν.

Η τήρηση των κανόνων υγιεινής στα σχολεία είναι υψίστης σημασίας και ιδιαίτερα τώρα λόγω της πανδημίας αυτοί οι χώροι θα πρέπει να καθαρίζονται και να απολυμαίνονται σχολαστικά για την αποφυγή διασποράς του ιού.

Το μεράκι και η επιμέλεια που έβαλαν όσοι συμμετείχαν στην ανακαίνιση του σχολείου είναι εμφανή και δεν μπορούμε παρά να τους συγχαρούμε για όσα κατάφεραν μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Δείτε τις φωτογραφίες από τις υπέροχες τουαλέτες του σχολείου

Διαβάστε επίσης:

12χρονος εμβολιάστηκε στην Πάτρα αφού κόντεψε να χάσει τη γιαγιά του από κορωνοϊό

Άδεια παρακολούθησης σχολικής επίδοσης: Τι δικαιούνται οι εργαζόμενοι γονείς

Μακρή: «Ρίσκο είναι να στείλεις το παιδί σου στο σχολείο ανεμβολίαστο»