Μαθητές δημοτικού έκαναν το πιο γλυκό δώρο στον μοναδικό μαθητή της Τελένδου! (εικόνα)

Το πόση καλοσύνη κρύβει η ψυχή ενός παιδιού, πραγματικά κανείς δεν μπορεί να τη μετρήσει. Κάθε φορά φροντίζουν να μας αποδεικνύουν, ότι αυτός ο κόσμος μπορεί να γίνει καλύτερος, με περισσότερη ενσυναίσθηση, αγάπη προς τον διπλανό μας, συμπόνοια…

Πόσο μάλλον τώρα που έρχονται Χριστούγεννα και η ανάγκη να στραφούμε στους ανθρώπους δίπλα μας είναι μεγαλύτερη.

Σε μία τέτοια υπέροχη κίνηση αλληλεγγύης και ενσυναίσθησης προχώρούν μικροί μαθητές σχολείων από όλη την Ελλάδα για τον μοναδικό μαθητή που έχει απομείνει πλέον στο δημοτικό της Τελένδου. Στέλνουν χριστουγεννιάτικες κάρτες και ζωγραφιές στον μικρό Σάββα προκειμένου να μην νιώθει μοναξιά.

Μία από αυτές τις πρωτοβουλίες αλιεύσαμε σε ανάρτηση της σελίδας «Μικρά Ανθρωπάκια» και η δημοσιοποίησε το μήνυμα ενός εκ των σχολείων.

«Το σχολείο της Τελένδου είχε τρεις μαθητές. Από τον Δεκέμβριο, όμως, έμεινε μόνο ένας. Ο μικρός Σάββας που πηγαίνει Α’ Δημοτικού. Και δίπλα του θα είναι φέτος ο δάσκαλός του, Παναγιώτης Καλαϊτζίδης. Τα μικρά μας πρωτάκια έφτιαξαν τις δικές τους χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές με σκοπό να τις στείλουμε στον μικρό Σάββα στην Τέλενδο για να μην αισθάνεται μόνος του. Τις βάλαμε, λοιπόν, σε έναν φάκελο και είναι έτοιμες να πάνε στον μικρό μαθητή», αναφέρει το μήνυμα του σχολείου.

Συγκινητικό και μας ζέστανε τις καρδιές!

Διαβάστε επίσης:

Έκκληση: Το Ειδικό Σχολείο Πύργου χρειάζεται τη βοήθειά μας για μαθητές με οικονομικά προβλήματα

Ο Άη Βασίλης φέτος έφτασε με το έλκυθρό του στην Παλλήνη και μιλά αποκλειστικά στο Infokids

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε το παιδί να αποκτήσει αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση;