Με αυτά τα φουσκωτά, το μπάνιο στη θάλασσα θα γίνει ακόμα πιο διασκεδαστικό για όλη την οικογένεια!

Λαμπερά, σκανδαλιάρικα, στιλάτα και αστεία, τα φουσκωτά αξεσουάρ που προστέθηκαν στην γκάμα της η Sun of A Beach, είναι κάθε ένα και μια πρόκληση για παιχνίδι.

Το αγαπημένο brand με τις απολαυστικές premium πετσέτες θαλάσσης και το ιδιαίτερο χιούμορ μάς βάζει ιδέες για ξέφρενα water parties αλλά και στιλάτο relax στο νερό:

Για βουτιές από ψηλά αγκαλιά με το μπλε Toucan. Για snorkeling παρέα με τον Pelican. Για χαλαρά κοκτέιλ με την Rosie, το φλαμίνγκο. Για ηλιοθεραπεία στην πλάτη του Swan Gold, του χρυσού κύκνου. Για τη χαρά της έκπληξης, όταν ο λευκός Glow Swan, -που μαζεύει φως την ημέρα-, αρχίζει να φέγγει επιπλέοντας στο σκοτάδι!

Λαχταριστές φέτες καρπούζι (Watermelon), ζουμεροί ανανάδες (Pineapple), εξωτικές μπανάνες, κατακόκκινοι αστακοί (Lobster), κάκτοι της ερήμου (Cactus) και αστραφτερά ουράνια τόξα (Rainbow) δίνουν σχήμα και χρώμα σε στρώματα και μαξιλάρες και υπόσχονται τα πιο ανέμελα στιγμιότυπα μέσα και έξω από το νερό,

ενώ με τον Crabby το καβούρι και τον Mingo το φλαμίνγκο κανένα πιτσιρίκι δεν θα αποχωρίζεται στιγμή τα μπρατσάκια του.

Επιλέξτε στο Sun of a Beach Inflatables ποιους φουσκωτούς φίλους θα σετάρετε με το beach back, την carry all bag και πετσέτα σας και Καλή διασκέδαση.