Με αυτά τα τέλεια αξεσουάρ δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ξανά τη μάσκα στο σπίτι!

Πόσες φορές δεν σας έχει συμβεί να σπεύσετε στον φούρνο και λίγο πριν μπείτε μέσα να συνειδητοποιήσετε, ότι έχετε ξεχάσει τη μάσκα σας και πρέπει υποχρεωτικά να επιστρέψετε στο σπίτι; Και πόσες φορές δεν έχει τύχει, να είστε βέβαιη ότι έχετε τη μάσκα στην τσάντα σας και τελικά να συνειδητοποιείτε πως τελευταία στιγμή τη ρίξατε για πλύσιμο ή πως σας τελείωσαν οι μάσκες μιας χρήσης.

Μέχρι να “χωνέψουμε” εντελώς, ότι η μάσκα προστασίας θα συνοδεύει τις δημόσιες εμφανίσεις μας για ΠΟΛΥ καιρό ακόμα και έτσι να μην την ξεχνάμε κάθε φορά την χρειαζόμαστε για μπούμε σε έναν κλειστό χώρο ή σε χώρο με συγχρωτισμό, βρήκαμε την πιο έξυπνη (και κομψή) λύση: Τσαντάκια και κορδονάκια!

Στιλάτες αλυσίδες

Τις αλυσίδες που όλο το καλοκαίρι χρησιμοποιούσατε για να κρεμάτε τα γυαλιά του ηλίου σας, πλέον μπορείτε να αξιοποιήσετε για το καθημερινό φθινοπωρινό σας αξεσουάρ -τη μάσκα σας! Αλυσίδες με γατζάκια στην άκρη θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία στα περισσότερα καταστήματα οπτικών και αξεσουάρ -τη συγκεκριμένη της φωτογραφίας την εντοπίσαμε στο Etsy. Κρεμώντας τη μάσκα σας από τη μία τέτοια αλυσίδα θα μπορείτε να την έχετε διαρκώς πάνω σας κατά την διάρκεια της ημέρας και έτσι δεν θα κινδυνεύετε να την ξεχάσετε ή να σας πέσει και να λερωθεί.

Θήκες για μάσκες που φοριούνται στους καρπούς

Μια άλλη ιδέα είναι να επιλέξετε μία πολύ μικρή θήκη που φοριέται στον καρπό σαν βραχιόλι και εκεί να αποθηκεύετε τις μάσκες σας. Έτσι, κάθε φορά που θα είστε εκτός σπιτιού, φορώντας βέβαια πάντα το περικάρπιό σας, θα έχετε μία μάσκα στο… τσεπάκι σας! Την παρακάτω της φωτογραφίας βρήκαμε στο Etsy.com.

Πιάστε την με έναν… συνδετήρα!

Έναν πιο εναλλακτικό τρόπο, αντί του να φοράτε τη μάσκα στο… μπράτσο προτείνει η παρακάτω blogger: Κάντε την περικάρπιο ή κρεμάστε την στην μπλούζα σας με έναν συνδετήρα! Δείτε στις φωτογραφίες τι έκανε εκείνη: