Με αυτή την προσφορά στο αγαπημένο μας εμπορικό… το shopping στις εκπτώσεις έχει έναν μόνο προορισμό!

Όλα ήρθαν πάνω-κάτω φέτος και οι τελευταίοι μήνες μας έδωσαν να καταλάβουμε όσο ποτέ άλλοτε την αξία της υπομονής και των σωστών επιλογών.

Υπομονή στο lockdown έκανα πολλή. Ως προς την αναμονή για τις θερινές εκπτώσεις, όμως, η υπομονή μου αρχίζει να εξαντλείται και το μόνο που με κάνει να συγκρατούμαι έως τις 13 Ιουλίου είναι η φανταστική προσφορά του αγαπημένου μου εμπορικού κέντρου που θα με βρει κερδισμένη όχι μόνο τώρα, αλλά και το φθινόπωρο!

Στο εμπορικό κέντρο AVENUE, λοιπόν, οι εκπτώσεις ξεκινούν, σε ένα περιβάλλον απόλυτης ασφάλειας, αλλά και μεγάλης ποικιλίας καταστημάτων που καλύπτουν κάθε μας ανάγκη.

Εκεί, από τις 13 έως και το τέλος του Ιουλίου μας περιμένει και μία απίθανη έκπληξη: Πραγματοποιώντας αγορές άνω των 100 ευρώ (πολύ εύκολο αν σκεφτεί κανείς πόσα νέα ρούχα και αξεσουάρ χρειαζόμαστε εμείς και τα παιδιά!), παίρνουμε ένα κουπόνι συμμετοχής στον διαγωνισμό που θα κληρώσει 10 δωροεπιταγές των 100 ευρώ! Με αυτές τις δωροεπιταγές μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τις φθινοπωρινές μας αγορές, σε όλες τις νέες συλλογές των καταστημάτων του AVENUE από την 1η έως και τις 15 Σεπτεμβρίου!

Γιατί το AVENUE είναι η σωστή επιλογή για shopping στις εκπτώσεις

Κάτι τέτοιες «εκπλήξεις» που ωφελούν τον καταναλωτή είναι ένας μόνο λόγος που με κάνουν να ξεχωρίζω το AVENUE από τα υπόλοιπα εμπορικά κέντρα.

Τους υπόλοιπους λόγους θα τους ανακαλύψετε φτάνοντας εκεί: Το άνετο, ευρύχωρο, εύκολο parking που δεν με κάνει να ανησυχώ αν θα βρω εύκολα το αυτοκίνητό μου είναι σίγουρα βασικό, καθώς και η τεράστια ποικιλία καταστημάτων, στα οποία βρίσκω ό,τι μπορεί να χρειάζομαι εγώ, τα παιδιά ή το σπίτι. Επιπλέον, εκεί θα πάω, αν χρειαστώ, κομμωτήριο, εκεί θα βρω εύκολα ταχυδρομείο και φαρμακείο, ενώ όση ώρα ψωνίζω ή απολαμβάνω έναν καφέ, μπορώ να αφήσω και το αμάξι για πλύσιμο.

Επιπλέον, οι χώροι του είναι πολύ άνετοι και εξαιρετικά φιλικοί για μικρά παιδιά, αλλά και για καρότσια, αλλά και η ατμόσφαιρα είναι πεντακάθαρη χάρη στον συνεχή εξαερισμό που σου ενισχύει την αίσθηση ασφάλειας.

Εν όψει των εκπτώσεων, λοιπόν, και χάρη στον ωραιότατο διαγωνισμό που μας βάζει στην κλήρωση για τα 100 ευρώ, το AVENUE παίρνει ξεκάθαρο προβάδισμα και γίνεται ο απόλυτος προορισμός για τις καλοκαιρινές μας αγορές!