Αρχική Νέα Μερομήνια 2019: Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα;

Μερομήνια 2019: Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα;

Όσοι γνωρίζουν, παρατηρούν τον καιρό του Αυγούστου για 12 ημέρες, εκ των οποίων κάθε μία αντιπροσωπεύει τον καιρό τον επόμενων μηνών. Πρόκειται για τα γνωστά «Μερομήνια» ένα λαϊκό τρόπο πρόβλεψης του καιρού, βάσει της παρατήρησης. Αν και αμφισβητούνται από τους επιστήμονες, συγκεντρώνουν πάντα το ενδιαφέρον των ανθρώπων. Δείτε τις φετινές προβλέψεις που δίνουν τα Μερομήνια για το Πάσχα σύμφωνα με το helppost.gr.

Tι καιρό θα κάνει το Πάσχα;

1-11 Απριλίου

Βοριάδες με συννεφιές τις πρωινές ώρες. Στη συνέχεια βροχές και καταιγίδες. Κατά τόπους βροχές μεγάλης διάρκειας. Ψύχρα τις πρωινές ώρες. (15- 21 °C)

12- 20 Απριλίου

Επιδείνωση του καιρού με βροχές, καταιγίδες, συννεφιές, υγρασία, περισσότερο τις πρωινές ώρες (10-20°C)

21-30 Απριλίου

Μαύρα σύννεφα δημιουργούν χειμωνιάτικο τοπίο. Για το Πάσχα (28η Απρίλη) θα έχουμε συννεφιές, αέρηδες και γενικά βροχερός καιρός. Θερμοκρασία (10o -14ο C).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.