Μετακίνηση 6 στο ΚΠΙΣΝ για την ωραιότερη χριστουγεννιάτικη βόλτα με τα παιδιά (εικόνες)

Κατά τις 5μιση που τελειώνουν με την τηλεκπαίδευση, φορέστε αθλητικά και τα μπουφάν σας, στείλτε «Μετακίνηση 6» στο 13033 και ξεκινήστε με τα παιδιά για το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, όπου θα απολαύσετε μια υπέροχη βόλτα πλάι στο φωταγωγημένο κανάλι, θα θαυμάσετε τα μουσικά συντριβάνια και στη συνέχεια θα περιδιαβείτε το τεράστια Πάρκο, σε κάθε γωνιά του οποίου θα σας περιμένει και μία φωτεινή… έκπληξη!

Υπέροχα installations, συχνά με μουσικές ή με παραστατικές εικόνες, θα κερδίσουν τον θαυμασμό των παιδιών που δεν θα ξέρουν πού να πρωτο-τρέξουν! Ιδιαίτερα θα ενθουσιαστούν με τον λαβύρινθο, στο ψηλότερο τμήμα του Πάρκου, τον οποίον καλούνται να περπατήσουν κάτω από μία γιγαντιαία φωτεινή… μέδουσα!

Όλος ο στολισμός και οι αξιοσημείωτες στάσεις βρίσκονται στο εξωτερικό χώρο του ΚΠΙΣΝ, όπου ο συνωστισμός είναι μάλλον αδύνατος. Σε κάθε περίπτωση μην αμελήσετε να φορέσετε τη μάσκα σας. Τέλος, προτιμήστε να επισκεφθείτε το ΚΠΙΣΝ καθημερινές, καθώς τότε θα έχει σίγουρα λιγότερο κόσμο.

Φωτογραφίες: Νίκος Καρανικόλας, Θεόφιλος Βενάρδος / facebook.com/SNFCC

Διαβάστε ακόμα: Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ζωντανεύει στις οθόνες μας