Τρίτη 20 Μαΐου
Μεθυσμένος

Μεθυσμένος χτύπησε και απείλησε 14χρονο με σουγιά στο Ολυμπιακό Χωριό

Ο άνδρας πλησίασε το παιδί και το χτύπησε στο πρόσωπο. 

Ένας ανήλικος το βράδυ της Κυριακής (12/11) δέχθηκε επίθεση από έναν μεθυσμένο άνδρα στην οδό Κακλαμανάκη στο Ολυμπιακό Χωριό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας προσέγγισε το παιδί, 14 ετών, το οποίο βρισκόταν μαζί με ακόμη δύο φίλους του 13 και 14 ετών και, για άγνωστο λόγο, του επιτέθηκε και το χτύπησε στο πρόσωπο. Στη συνέχεια τράβηξε έξω έναν σουγιά και τον απείλησε μπροστά στα μάτια των φίλων του που παρακολουθούσαν έντρομοι τα όσα διαδραματίζονταν.

Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή, με τον ανήλικο να μεταβαίνει στο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών για να καταγγείλει το περιστατικό. Από τους αστυνομικούς του ΑΤ σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος αγνώστου για «απλές σωματικές βλάβες και απειλή».

Πηγή: protothema.gr

Δείτε επίσης:

Η Λυδία Παπαιωάννου μιλά για την προωρότητα: “Ήμουν στις 30 εβδομάδες – Το μωρό μου γεννήθηκε σχεδόν 1 κιλό”

Αποζημίωση – μαμούθ 250.000 ευρώ από νοσοκομείο σε συγγενείς βρέφους

Ροή Ειδήσεων