Μία διαφορετική πρόταση διακόσμησης του παιδικού δωματίου υπάρχει στην Κηφισιά

Για εσάς που έχετε διαλέξει τα έπιπλα, έχετε βάψει τους τοίχους, έχετε βάλει κουρτίνες, το αμέσως επόμενο βήμα είναι ο φωτισμός και η διακόσμηση του δωματίου.

Η πρότασή μας; Μια βόλτα στην Κηφισιά. Και πιο συγκεκριμένα στο κατάστημα της blue & red. Στον γραφικό δρόμο της Δροσίνη, στο νούμερο 11, βρίσκεται το φιλόξενο σπίτι blue & red. Εκεί οι οικοδεσπότες του θα σας καλωσορίσουν σε έναν κόσμο ονειρικό.

Εκεί θα δείτε αποκλειστικά δικές τους προτάσεις φωτισμού οροφής, πορτατίφ και απλίκας. Θα ενθουσιαστείτε με τις ιδέες τους για να στολίσετε τους τοίχους. Πίνακες με ιδιαίτερη ευαισθησία, ξύλινα πλαίσια με ήρωες που διεγείρουν τη φαντασία, αλλά και υφασμάτινες δημιουργίες όλο τρυφερότητα!

Στην blue & red πιστεύουν ότι η αισθητική καλλιεργείται από τα ερεθίσματα που μας περιβάλλουν και σίγουρα συμφωνείτε και εσείς με αυτό.

Και όταν έρθει η ώρα της βάφτισης; Αναμφισβήτητα κάποια από τις ιδέες της blue & red για την πρόσκληση και τη μπομπονιέρα θα σας συγκινήσει.

Και αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα πριν τη βόλτα σας στο κατάστημα της blue & red μπείτε τώρα στo facebook του καταστήματος και στο blog www.blueandred.gr