Αρχική Διαγωνισμοί Μια μαμά μαζί με το μωράκι της κερδίζουν μαθήματα βρεφικού μασάζ στο Marika Daskalaki Yoga & Healing Place

Μια μαμά μαζί με το μωράκι της κερδίζουν μαθήματα βρεφικού μασάζ στο Marika Daskalaki Yoga & Healing Place

Το βρεφικό μασάζ είναι δώρο αγάπης ανάμεσα στους γονείς και το βρέφος τους, με τον πιο απλό και ταυτόχρονα τρυφερό τρόπο. Η ομαδική τάξη βρεφικού μασάζ του προγράμματος που διοργανώνεται στο Marika Daskalaki Yoga & Healing Place  διαρκεί πέντε εβδομάδες, προσφέροντάς σας όλο το χρήσιμο υλικό σχετικά με τις μαλάξεις και θέματα που αφορούν τη συμπεριφορά και την ανάπτυξη του βρέφους σας.

Η δομή των μαθημάτων βασίζεται στο πρόγραμμα του ΙΑΙΜ (International Association of Infant Massage).

Η συμμετοχή στην ομαδική τάξη βρεφικού μασάζ είναι απόλαυση και για τους ίδιους τους γονείς, καθώς ανταλλάσσουν εμπειρίες, γνώσεις και απορίες, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα επικοινωνίας και αλληλοκατανόησης.

Το βρέφος δέχεται μασάζ μόνο από τη μαμά, τον μπαμπά ή κάποιο στενό συγγενικό πρόσωπο (π.χ. γιαγιά). Εάν το βρέφος σας δεν βρίσκεται στην κατάλληλη διάθεση, θα υπάρξουν κούκλες, για να μάθετε τις τεχνικές και να τις εφαρμόσετε αργότερα στο σπίτι.

Η πρακτική αυτή αφορά βρεφάκια έως 12 μηνών.

Τι να φέρετε;

Μια πετσέτα ή μια μαλακή κουβέρτα με σεντονάκι, για να κρατά το βρέφος ζεστό και επιπλέον ρούχα και πάνες.
Θα σας δώσουν εκεί φυτικά λάδια, για να χρησιμοποιήσετε στο μασάζ.

Εισηγήτρια: Κατερίνα Δεληγιαννίδου

Πότε: Κάθε Κυριακή, 14 Ιανουαρίου - 11 Φεβρουαρίου στις 16:00

Marika Daskalaki Yoga & Healing Place

Μυκόνου 21, Ηλιούπολη, 16346 (έναντι μετρό Αγ. Δημητρίου)
211 010 5000

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να είστε η τυχερή νικήτρια που θα κερδίσει μαζί με το μωράκι της μαθήματα βρεφικού μασάζ στο Marika Daskalaki Yoga & Healing Place. Η νικήτρια θα κερδίσει δωρεάν συμμετοχή σε ολόκληρο τον κύκλο μαθημάτων (14 Ιανουαρίου - 11 Φεβρουαρίου στις 16:00).

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 12 Iανουαρίου  στις 14:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε η τυχερή νικήτρια που θα κερδίσει μαζί με το μωράκι της μαθήματα βρεφικού μασάζ στο Marika Daskalaki Yoga & Healing Place. Η νικήτρια θα κερδίσει δωρεάν συμμετοχή σε ολόκληρο τον κύκλο μαθημάτων (14 Ιανουαρίου - 11 Φεβρουαρίου στις 16:00).
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 12η Ιανουαρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.034 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι η:

Ελίνα Χαβελέ

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.