Μια μητέρα προειδοποιεί τους γονείς για τον «σιωπηλό» κίνδυνο που δεν πρέπει να παραβλέπουν στις πισίνες

Μια μητέρα δημοσίευσε ένα κείμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί το τρομακτικό περιστατικό που θα μπορούσε να είχε στερήσει τη ζωή της 6χρονης κόρης της, με την ελπίδα να ενημερώσει και να σώσει κι άλλα παιδιά από παρόμοια περιστατικά όπως αυτό που βίωσε η οικογένειά της.

Η Alex Morgan γράφει με κεφαλαία γράμματα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Ελπίζω αυτή η δημοσίευση να σώσει μερικές ζωές! Σας παρακαλώ, ζητήστε από τους φίλους και την οικογένειά σας να κοινοποιήσουν αυτή τη δημοσίευση».

Η μητέρα του κοριτσιού αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια των διακοπών τους σε κάποιο νησί της Ισπανίας, η μικρή Darcey κολυμπούσε στην πισίνα του ξενοδοχείου, όταν τα μαλλιά της κόλλησαν σε κάποια από τις αντλίες στο εσωτερικό της πισίνας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγει ξανά στην επιφάνεια. Η Darcey βρισκόταν για περισσότερα από δύο λεπτά κάτω από το νερό, αλλά ευτυχώς κάποιοι απίστευτα γενναίοι άνθρωποι έσωσαν τη ζωή της.

HOPING THIS POST CAN SAVE SOMEONES LIFE!!! PLEASE CAN WE ASK ALL OF OUR FRIENDS/FAMILY TO SHARE THIS POST AND TO ALSO…

Gepostet von Alex Morgan am Dienstag, 30. Mai 2017

«Η Darcey είχε χάσει τις αισθήσεις της και έπρεπε να υποβληθεί σε τεχνητή αναπνοή. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο κοντινότερο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις», γράφει η μητέρα του παιδιού. Αν και τα επίπεδα οξυγόνου της Darcey ήταν χαμηλά και είχε συγκεντρώσει υγρό στο δεξί της πνεύμονα, η μητέρα αναφέρει ότι η μικρή ήταν σε θέση να επιστρέψει στο σπίτι της οικογένειας το επόμενο πρωί. Όμως, γνωρίζει πολύ καλά ότι «θα μπορούσε να υπάρχει ένα τελείως διαφορετικό τέλος» στις διακοπές τους.

«Αυτή ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μας. Προσπαθούμε ακόμα να το ξεπεράσουμε, αλλά αισθανόμαστε απίστευτα τυχεροί που έχουμε μαζί μας το όμορφο και γενναίο κοριτσάκι μας. Θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούμε για τους κινδύνους στις πισίνες. Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε αυτό που συνέβη, αλλά εάν αυτή η δημοσίευση μπορεί να σώσει τη ζωή κάποιου, τότε θα είμαστε ευτυχείς».