Μικρούλα έκανε δώρο κουκλάκι στον γιατρό που έσωσε τον μπαμπά της – Το συγκινητικό γράμμα της (εικόνα)

Μικρούλα έκανε δώρο κουκλάκι στον γιατρό που έσωσε τον μπαμπά της - Το συγκινητικό γράμμα της (εικόνα)

Ένα απρόσμενο δώρο δέχθηκε από ένα μικρό κοριτσάκι ο πνευμονολόγος Αργύρης Τζουβελέκης, στο νοσοκομείο του Ρίου.

Πρόκειται για ένα κουκλάκι που έφτιαξε το ίδιο το παιδί προκειμένου να ευχαριστήσει τον καθηγητή «που έκανε καλά τον μπαμπά του», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο χειρόγραφο σημείωμά της.

«Νοσηλεύσαμε με covid μία μητέρα και τον γιο της με διαφορά ενάμιση- δύο μηνών. Ήταν δύο ανεμβολίαστοι άνθρωποι που πέρασαν τον κορωνοϊό δύσκολα, βρέθηκαν σε βαριά κατάσταση. Τώρα έχουν αλλάξει βέβαια άποψη για τα εμβόλια, μετά από αυτό που πέρασαν. Ευτυχώς είναι ζωντανοί μάρτυρες και όχι νεκροί. Ο γιος είναι μάλιστα πατέρας ενός κοριτσιού που όταν τελείωσε για την οικογένεια όλη αυτή η περιπέτεια, θέλησε να μου χαρίσει αυτό το κουκλάκι με αυτό το συγκινητικό μήνυμα για να δείξει την ευγνωμοσύνη του. Είχε φτιάξει και ένα θηλυκό κουκλάκι που το δώρισε σε μία επιμελήτρια της κλινικής» λέει στο thebest.gr ο Αργύρης Τζουβελέκης.

«Ήταν πολύ συγκινητικό, η καλύτερη ανταμοιβή και επιβράβευση για τον αγώνα που κάνουμε καθημερινά. Η καλύτερη ανταμοιβή που σου δίνει κουράγιο να προχωρήσεις και να βρεις κουράγιο σε μία τόσο δύσκολη περίοδο» καταλήγει.

Ο ίδιος ο πνευμονολόγος μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη συγκινητική αυτή κίνηση του κοριτσιού, ευχαριστώντας όλο το προσωπικό  COVID του Πνευμονολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου. 

«Συγκινητικό….Σας ευχαριστώ…Συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό του COVID Πνευμονολογικού Τμήματος», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Διαβάστε επίσης:

«Στο πρόσωπο μου θα βλέπεις τον πατέρα σου»: Φρίκη οι αποκαλύψεις για τον ιερέα που βίαζε την ανήλικη

Γιορτή των Τριών Ιεραρχών: Τι θα γίνει με τη λειτουργία των σχολείων

Κυστική ίνωση: Εγκρίθηκε νέα πρωτοποριακή θεραπεία που δίνει ελπίδα στους μικρούς ασθενείς