Μην το χάσετε! 8 Ξωτικά μπαίνουν στο Eliza για να πούνε παραμύθια για όλα τα παιδιά

«Στις γιορτές δε δίνουμε ευχές. Δίνουμε δώρα», μας είπε χαμογελώντας ο δικός μας Άη Βασίλης. Και έτσι, υπάκουοι στις προσταγές του, κάναμε το ίδιο, προσθέτοντας ωστόσο μία ευχή διαρκή και ανεξαρτήτως εποχής: «Να περνάμε εμείς καλά και τα παιδιά μας καλύτερα».

Οι άνθρωποι του Eliza είναι ενθουσιασμένοι. 8 υπέροχα, υπέρλαμπρα και διάσημα ξωτικά ένωσαν τις δυνάμεις τους για να μας ταξιδέψουν στον κόσμο των παραμυθιών, εκεί που ζουν τα ξωτικά, εκεί που γίνονται θαύματα και «ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα». Γιατί στο ELIZA ο στόχος είναι ένας: να είμαστε εμείς καλά και τα παιδιά μας καλύτερα!

8 ηθοποιοί θα αφηγηθούν αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ιστορίες

8 διάσημοι πρωταγωνιστές του θεάτρου – Μιμή Ντενίση, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Λένα Παπαληγούρα, Γιάννης Στάνκογλου, Σμαράγδα Καρύδη, Αιμίλιος Χειλάκης, Μαρία Ναυπλιώτου – θα μας αφηγηθούν 8 ιστορίες.

Μία για κάθε βράδυ -από την Παραμονή των Χριστουγέννων έως την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η «παραμυθένια αφήγηση» ξεκινά κάθε βράδυ στις 7μμ ακριβώς και μπορείτε να την απολαύσετε όσες φορές θέλετε από τις 7μμ και μετά. Κάθε βράδυ στις 7μμ θα μπορείτε να δείτε την παράσταση της ημέρας καθώς και αυτές των προηγούμενων ημερών. Την τελευταία ημέρα μπορείτε να δείτε όλες τις παραστάσεις και να απολαύσετε 8 αφηγήσεις σε μία και μόνο παράσταση.

Συντονιστείτε στην ιστοσελίδα του Eliza πατώντας εδώ  Μη βιαστείτε. Τα παραμύθια θα ανεβαίνουν από την παραμονή των Χριστουγέννων και κάθε μέρα μέχρι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 19:00. Έως τότε… υπομονή. Οι ηθοποιοί ετοιμάζονται να βγούνε στη σκηνή του King George, σε σκηνικό γιορτινό!

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: TopCut Modiano
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Άκης Πολύζος

Αυτά είναι τα παραμύθια που θα ακούσουμε

ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΠΙΤΕΡ Χ. ΡΕΪΝΟΛΝΤΣ
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: ΠΙΤΕΡ Χ. ΡΕΪΝΟΛΤΣ

ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΙΑ ΖΟΖΕΦΙΝΑ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: MICHAEL ENGLER
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: MARTINA MATOS

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ -Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΡΙΒΙΖΑΣ
ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ: ΣΤΙΒΕΝ ΓΟΥΕΣΤ

ΜΙΣΚΑ. Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙ ΚΟΛΜΟΝ
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: ΟΛΙΒΙΕ ΤΑΛΛΕΚ

Ο ΑΖΟΡ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΕΝΝΙΑ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΑΛΙΚΟΓΛΟΥ

ΑΪ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕ ΟΥΡΑ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΤΣΟΡΩΝΗ – ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: ΛΕΩΝΙΔΟΥ – ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΝΙΚΗ

ΦΟΝ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΜΗ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΗ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: EMILY GRAVETT
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: EMILY GRAVETT