Μητέρα δολοφονεί τα 3 μωρά της – Η υπόθεση που συγκλόνισε τη Γερμανία έρχεται ξανά στο προσκήνιο

Μητέρα δολοφονεί τα 3 μωρά της - Η υπόθεση που συγκλόνισε τη Γερμανία έρχεται ξανά στο προσκήνιο

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του ελληνικού διαδικτύου κάνει η συγκλονιστική υπόθεση της δολοφονίας 3 παιδιών από την ίδια τους τη μητέρα. Όλα συνέβησαν το 2009 στη Γερμανία με την μητέρα των παιδιών να ομολογεί τις φρικιαστικές της πράξεις. Όπως αποδείχθηκε η μητέρα έκλεισε τη μύτη και το στόμα των βρεφών της με ένα πανάκι και τα δολοφόνησε σταδιακά μέσα από το 2004 μέχρι και το 2009.

Γερμανία:Η μάνα που σκότωσε με πανάκια τα 3 παιδιά της

Όλα συνέβησαν στην πόλη Ματέιζερ Στράσσε στο Βίλμαρ της Γερμανίας. Τρία βρέφη πέθαναν στην συγκεκριμένη περιοχή μεταξύ των χρονολογιών 2004-2009. Στην αρχή όλοι πίστεψαν πως πρόκειται για αιφνίδιο βρεφικό θάνατο. Όμως το γεγονός ότι τρία παιδιά έχασαν την ζωή τους στην ίδια οικογένεια ξεκίνησε να δημιουργεί ψιθύρους.

Η Ναταλία Μ. επέμενε ότι επρόκειτο για αιφνίδιο βρεφικό θάνατο. Όταν πέθανε και το τρίτο βρέφος ο Ντένις το 2009 η αστυνομία ερεύνησε εξονυχιστικά στην υπόθεση. Το πρώτο πράγμα που παρατήρησαν ήταν ότι το μόνιτορ που σχεδιάστηκε να παρακολουθεί την αναπνοή και τους παλμούς του βρέφους είχε αποσυνδεθεί. Η ίδια είπε ότι έκλεισε το μόνιτορ για να ταϊσει τον μικρό Ντένις και στη συνέχεια τον έβαλε στο κρεβάτι του. Αργότερα ξύπνησε το βράδυ και είδε το βρέφος χωρίς τις αισθήσεις του. Όπως είπε ,ξύπνησε τον σύζυγό της ,έκαναν προσπάθειες ανάνηψης αλλά μάταια.

Το Ανθρωποκτονιών ξεκίνησε να ερευνά αθόρυβα την υπόθεση αν και από την πρώτη στιγμή υπήρχαν “σκιές” για το ρόλο των γονιών.

Οι αστυνομικές αρχές ξεκίνησαν να ερευνούν τις τροφές που είχαν φάει τα παιδιά, την φαρμακευτική αγωγή που πιθανόν έλαβαν αλλά και το μόνιτορ το οποίο ενεργοποιούνταν υπό ορισμένες συνθήκες. Στην συνέχεια οι αστυνομικές αρχές θέλησαν να κάνουν έναν γονιδιακό έλεγχο στην οικογένεια.

Πραγματοποιήθηκε ιατροδικαστική έρευνα. Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ότι ο αιφνίδιος βρεφικός θάνατος δεν ήταν η αιτία θανάτου των παιδιών, όπως αρχικά είχαν υποστηρίξει οι γιατροί. Έτσι κάποιος σκότωσε αυτά τα παιδιά και οι έρευνες ξεκίνησαν.

Οι αστυνομικές αρχές ενημέρωσαν τους γονείς και οι γονείς σε πρώτη φάση ταράχτηκαν αλλά ήταν απόλυτα συνεργάσιμοι με τις Αρχές. Η πρώτη τους αντίδραση ήταν ότι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να καταθέσουν αφού αυτό που τους ενδιέφερε ήταν να μάθουν τι συνέβη στα παιδιά τους.

Μητέρα δολοφονεί τα 3 μωρά της - Η υπόθεση που συγκλόνισε τη Γερμανία έρχεται ξανά στο προσκήνιο

Η ομολογία της Μήδειας

Μετά από πολλές έρευνες ένας ντεντέκτιβ αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα και να κατηγορήσει ευθέως την μητέρα. “Εσύ και ο άντρας σου, σκοτώσατε αυτά τα παιδιά” της είπε. Εκείνη έγινε νευρική και αυθόρμητα του απάντησε “ο άντρας μου δεν είχε καμία σχέση, ήμουν ολομόναχη”. Η μητέρα των παιδιών  Ναταλία Μ. και ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές της Γερμανίας το έγκλημά της. Ο τρόπος που αφαίρεσε την ζωή των αγγελουδιών της, ήταν να κλείσει το στόμα τους με την σαλιάρα ενώ ταυτόχρονα τους έκλεινε την μύτη, περιμένοντας να ξεψυχήσουν.

Το πλέον σοκαριστικό είναι ότι στον ανακριτή η μητέρα -τέρας έδειχνε αμετανόητη. “Ήθελε να κλείσει τα παιδιά σαν ραδιόφωνο” ανέφερε χαρακτηριστικά . Είπε μάλιστα ότι θα έκανε άλλο παιδί!

Δείτε το συγκλονιστικό video

Διαβάστε επίσης:

37χρονη μητέρα 3 παιδιών έτρωγε καθημερινά ξύλο από τον σύζυγό της – Οι εφιαλτικές στιγμές και η καταγγελία

Ούτε ιδιαίτερα, ούτε απογευματινά “τρεχάματα”: Βρήκαμε τη λύση για τα μαθήματα του σχολείου

Σήμερα η απόφαση για μείωση των self test στα σχολεία – “Βράζουν” οι τάξεις από κρούσματα