Αρχική InfoBaby Μόδα Μόδα: Total white look για το καλοκαίρι- πως συνδυάζεται σωστά;

Μόδα: Total white look για το καλοκαίρι- πως συνδυάζεται σωστά;

Όλα τα λευκά σύνολα είναι μια τάση που δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας!

Είναι βασικός και κλασικός συνδυασμός που δύσκολα λείπει από τη ντουλάπα μας το καλοκαίρι. Είναι σχεδόν σαν το μαύρο του χειμώνα και κολακεύει όλες τις γυναίκες.

Συνήθως έχουμε συνδέσει το λευκό χρώμα με τον ιατρικό τομέα, ή το νυφικό αλλά δεν χρειάζεται να περιορίζεται με αυτόν τον τρόπο. Το Total white look δεν χρειάζεται να είναι βαρετό. Στη πραγματικότητα, είναι συνώνυμο με την κομψότητα και  συνθέτει μια ιδανική εμφάνιση για κάθε περίσταση.

Επιλέξτε σοφά τα αξεσουάρ σας, δηλαδή τσάντες, παπούτσια, κοσμήματα κλπ -που μπορούν να είναι επίσης λευκά -  ανάλογα με το ύφος και την ώρα που θα το φορέσετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να «σπάσετε» το άσπρο σύνολο με μαύρα, χρυσά, ασημί αξεσουάρ θέλετε. Το ίδιο ισχύει και για τα παπούτσια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.