Μυστικά καθαριότητας για την παραλία

Μυστικά καθαριότητας για την παραλία

Ο λατρεμένος μήνας των διακοπών έχει φτάσει και όλοι, μικροί μεγάλοι, θέλουμε να απολαύσουμε βουτιές και στιγμές ξεγνοιασιάς. H θάλασσα και η αμμουδιά ανήκουν στο «μεγάλο σπίτι» που μας φιλοξενεί όλους και αξίζουν την φροντίδα μας.

Κρατάμε λοιπόν τις θάλασσες και τις ακτές καθαρές ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές:

  1. Διαλέγουμε τσάντες και πετσέτες από φυσικά υλικά, όπως βαμβάκι, ψάθα κ.λ.π. Όλα τα αντικείμενα φθείρονται με αποτέλεσμα να αφήνουμε ποσότητες μικροπλαστικών στην παραλία
  2. Μειώνουμε τη χρήση πλαστικών στην παραλία. Εφοδιαζόμαστε με μαχαιροπήρουνα, καλαμάκια και δοχεία για νερό πολλαπλών χρήσεων για να έχουμε μαζί μας από το σπίτι μας. Αν αυτό δεν είναι εφικτό φροντίζουμε να ανακυκλώσουμε ότι συσκευασία χρησιμοποιήσαμε
  3. Αν χρειάζεται να έχουμε μαζί μας μωρομάντηλα διαλέγουμε μια εταιρεία που να παράγει βιοδιασπώμενα μωρομάντηλα. Τα συνηθισμένα μωρ ομάντηλα της αγοράς είναι κατασκευασμένα από πολυέστερ, το οποίο δεν διαλύεται και ρυπαίνει το περιβάλλον.
  4. Σε πολλά φυσικά καταστήματα αλλά και eshop μπορούμε να βρούμε βιοδιασπώμενες (αλλά και κοσμποστοποιήσιμες) σακούλες σκουπιδιών. Έχουμε πάντα μαζί μας για να συλλέγουμε τα απορρίμματα μας και να τα πετάμε στους αντίστοιχους κάδους.
  5. Επειδή και φέτος ζούμε με τον κορωνϊό… πλένουμε τις πετσέτες που χρησιμοποιούμε στις κοινόχρηστες ξαπλώστρες συχνά. Προτιμάμε πάντα οικολογικά απορρυπαντικά με ταυτόχρονη αντιβακτηριδιακή δράση για έξτρα ασφάλεια.

Κάθε μας πράξη, από την πιο συνηθισμένη, όπως το πλύσιμο των χεριών μας, ως την πιο απαραίτητη, όπως η κατανάλωση ενέργειας αφήνει ένα αποτύπωμα στον πλανήτη. Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε το αποτύπωμα αυτό αν απλά δεσμευτούμε ότι ήρθε η ώρα να φροντίσουμε το περιβάλλον. Για εμάς και τα παιδιά μας.

Ευχαριστούμε για το ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ το αγνά φυσικά απορρυπαντικά egreeno!

Τα αγνά φυσικά απορρυπαντικά egreeno βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων κάθε γονιού για την καθαριότητα του σπιτιού. Έχοντας πραγματοποιήσει δυναμική εμφάνιση στην αγορά τα τελευταία δύο χρόνια, αποτελούν πλέον μια… φυσική επιλογή που κάνει όποιος αναζητά μια ιδιαίτερη ποιοτική λύση για την καθαριότητα ρούχων, χεριών, πιάτων ή επιφανειών στους προσωπικούς του χώρους.

Τα αντιβακτηριδιακά απορρυπαντικά egreeno antibacterial αποτελούν την πιο πρόσφατη προσθήκη στα καθαριστικά της εταιρίας. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για να δρουν αποτελεσματικά κατά των ιών και των βακτηρίων, συστήνονται στην αγορά με συμπυκνωμένη σύνθεση από φυσικά συστατικά σε ποσοστό 97%, υποαλλεργικό άρωμα και… εντυπωσιακό αποτέλεσμα καθαρισμού. Στη σειρά περιλαμβάνονται: καθαριστικό χεριών με ήπια αντισηπτική δράση και πολυκαθαριστικό επιφανειών, υγρό πιάτων, υγρό απορρυπαντικό ρούχων και καθαριστικό δαπέδου, όλα με ήπια αντιβακτηριδιακή δράση.

Τα αγνά φυσικά απορρυπαντικά EGREENO μπορούν να γίνουν δικά σας με ένα κλικ στο επίσημο e-shop της εταιρίας www.egreeno.gr καθώς μέσα από επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.