Να της ζήσει! Απρόσμενα γεννητούρια στο Μετρό

Πριν λίγη ώρα ενημερωθήκαμε μέσω Facebook ότι στη γραμμή 3 του Μετρό είχαμε γεννητούρια. Ναι σωστά διαβάζετε. Σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 9, στο σταθμό Νομισματοκοπείο έσπασαν τα νερά μιας 28χρονης γυναίκας με καταγωγή από το Πακιστάν που ήταν μόλις 7 μηνών.

Όλα συνέβησαν στην αποβάθρα προς Αγία Μαρίνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της γυναίκας που ήταν αυτόπτης μάρτυρας  «αγωνία της νεαρής εγκυμονούσας που πονούσε, δεν μιλούσε Ελληνικά και δεν είχε κάποιον συνοδό στο σταθμό του μετρό» ήταν έκδηλη. Όμως ήταν άμεση η κινητοποίηση της υπεύθυνης του σταθμού και των επιβατών που έσπευσαν να βοηθήσουν την ετοιμόγεννη και μάλιστα όλοι μαζί κάνανε αναπνοές για να της συμπαρασταθούν.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η 28χρονη επιβιβάστηκε στο σταθμό του Κορωπίου. Μετά από λίγη ώρα η κοπέλα αισθάνθηκε πόνους. Αμέσως επιβάτες την έβγαλαν στο σταθμό Νομισματοκοπείο. Η κινητοποίηση της σταθμάρχου ήταν άμεση καθώς από τα μεγάφωνα εκλήθη γιατρός η οποία έφτασε στη γυναίκα και την βοήθησε να κάνει αναπνοές ενώ ταυτόχρονα της έπαιρνε την πίεση. Στη συνέχεια εκλήθη το ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε την 28χρονη και την μετέφερε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα.

Δείτε το σχετικό post