Αρχική Νέα Να της ζήσει! Απρόσμενα γεννητούρια στο Μετρό

Να της ζήσει! Απρόσμενα γεννητούρια στο Μετρό

Πριν λίγη ώρα ενημερωθήκαμε μέσω Facebook ότι στη γραμμή 3 του Μετρό είχαμε γεννητούρια. Ναι σωστά διαβάζετε. Σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 9, στο σταθμό Νομισματοκοπείο έσπασαν τα νερά μιας 28χρονης γυναίκας με καταγωγή από το Πακιστάν που ήταν μόλις 7 μηνών.

Όλα συνέβησαν στην αποβάθρα προς Αγία Μαρίνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της γυναίκας που ήταν αυτόπτης μάρτυρας  "αγωνία της νεαρής εγκυμονούσας που πονούσε, δεν μιλούσε Ελληνικά και δεν είχε κάποιον συνοδό στο σταθμό του μετρό" ήταν έκδηλη. Όμως ήταν άμεση η κινητοποίηση της υπεύθυνης του σταθμού και των επιβατών που έσπευσαν να βοηθήσουν την ετοιμόγεννη και μάλιστα όλοι μαζί κάνανε αναπνοές για να της συμπαρασταθούν.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η 28χρονη επιβιβάστηκε στο σταθμό του Κορωπίου. Μετά από λίγη ώρα η κοπέλα αισθάνθηκε πόνους. Αμέσως επιβάτες την έβγαλαν στο σταθμό Νομισματοκοπείο. Η κινητοποίηση της σταθμάρχου ήταν άμεση καθώς από τα μεγάφωνα εκλήθη γιατρός η οποία έφτασε στη γυναίκα και την βοήθησε να κάνει αναπνοές ενώ ταυτόχρονα της έπαιρνε την πίεση. Στη συνέχεια εκλήθη το ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε την 28χρονη και την μετέφερε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα.

Δείτε το σχετικό post


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.