Νέα παράσυρση πεζού στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας: 14χρονη σε σοβαρή κατάσταση στο Ιπποκράτειο

Νέα παράσυρση πεζού στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας: 14χρονη σε σοβαρή κατάσταση στο Ιπποκράτειο

Διέφυγε τον κίνδυνο η 14χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Εκτός κινδύνου εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο “Ιπποκράτειο”, στη Θεσσαλονίκη, η 14χρονη η οποία χθες το βράδυ παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα με συνέπεια να τραυματιστεί.  Η 14χρονη έχει υποστεί κακώσεις και αιμάτωμα στο κεφάλι και βρίσκεται υπό τη στενή παρακολούθηση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου.

Την ώρα που στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης ξεκινά η δίκη για τη φονική παράσυρση 14χρονης μαθήτριας, πριν πέντε χρόνια στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, ένα ακόμα 14χρονο κορίτσι παρασύρθηκε χθες το βράδυ στην ίδια περιοχή.

Αυτή τη φορά, το 14χρονο κορίτσι, το οποίο περπατούσε μαζί με τη μητέρα του, παρασύρθηκε από φορτηγάκι, στο χωριό Καβάσιλα της Ημαθίας.

Η ανήλικη διακομίστηκε βαριά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Βέροιας. Εκεί, όμως, λόγω σοβαρότητας της κατάστασης κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται.

Ο 43χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπήρξε εγκατάλειψη.

Οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου ερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

Διαβάστε ακόμα:

Χριστούγεννα μπροστά στην οθόνη: Πώς θα «θωρακίσουμε» τις συσκευές των παιδιών μας

Διάγνωση διαταραχών στο φάσμα του αυτισμού μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Κερδίστε 9 διπλές προσκλήσεις για τις παραστάσεις του Θεάτρου Σκιών Σπυρόπουλου στο Γαλάτσι (3/12), στα Μελίσσια (4/12) και στο Χαλάνδρι (4/12)