Νίκη Σερέτη: “Φοβόμουν να κάνω παιδί γιατί σκεφτόμουν το χρώμα του”

Έπειτα από αποχή 12 ετών από την ελληνική τηλεόραση, η ηθοποιός Νίκη Σερέτη, την οποία αρχικά γνωρίσαμε ως Δεβόρα στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Εκείνες και Εγώ” επανάρχεται σε νέο σίριαλ του MEGA, με αφορμή το οποίο μίλησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

Η Νίκη Σερέτη εξήγησε πως εδώ και χρόνια έχει αποφασίσει να μην αναλαμβάνει πια στερεοτυπικούς ρόλους που ορίζονται εξαιτίας του χρώματός της, ενώ ευχαριστεί το MEGA που αγκάλισε την διαφορετικότητά της.

Η ίδια μίλησε και για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα, λέγοντας, ότι στην ηλικία που βρίσκεται τώρα δεν θα έκανε παιδί, γιατί ένα παιδί χρειάζεται αντοχές. Πρόσθεσε δε, ότι «Απωθούσα την ιδέα ενός παιδιού, έχω γαμοφοβία και με έλκυαν οι νάρκισσοι που χρειάζονταν ντάντεμα, αλλά θέλω πλέον να νταντέψουν και εμένα», ενώ σε άλλο σημείο εξομολογήθηκε πως «φοβόμουν παλαιότερα να κάνω παιδί γιατί σκεφτόμουν το χρώμα του και σε τι κόσμο θα το φέρω. Δεν ήθελα να βιώσει όσα βίωσα εγώ. Θυμάμαι να με βλέπω στον καθρέφτη και να μη μου αρέσω. Χρειάστηκε ψυχοθεραπεία 10 ετών για να αρχίσω να με βλέπω και με αποδέχομαι.»

Η Νίκη Σερέτη μίλησε και για τα παιδικά της χρόνια: «Με το δίδυμο αδελφό μου μεγαλώσαμε με ανάδοχη οικογένεια και χρειάστηκε να φροντίσω την ανάδοχη μητέρα μου ως το τέλος. Δεν ζει ούτε ο βιολογικός μου πατέρας και δεν τον έχω ζησει ποτέ στην καθημερινότητά μου, ενώ δεν έχω συναντήσει ποτέ την βιολογική μου μητέρα. Ίσως κάποτε να πάω στο Κογκό από όπου κατάγομαι.»

Όσο για τα χρόνια της στο σχολείο είπε, ότι «Ενώ ο αδελφός μου ήταν πολύ δημοφιλής, εγώ ήμουν πολύ μοναχική, στο τελευταίο θρανίο, δεν με έκανε κανείς παρέα, υπήρχαν πράγματα που τρυπούσαν την ψυχούλα μου και τα έπαιρνα μέσα μου πάρα πολύ. Μεγάλωνα και αναρωτιόμουν: Γιατί να είμαι έτσι;»

Δείτε τη συνέντευξή της εδώ:

Διαβάστε ακόμα:

“Το αγόρι στο θεωρείο” της Αγγελικής Δαρλάση “ανεβαίνει” στο Μικρό Εθνικό!

Τι είπε ο υπ. Υγείας για τον αιφνίδιο θάνατο του 15χρονου Ηλία από την Αρκαδία

Ο Φοίβος Βούτσας πήρε στο Νηπιαγωγείο μια κορνίζα με τον μπαμπά Κωστα για έναν τρυφερό λόγο