Ο 15χρονος μαθητής έσπασε τζαμαρία παραθύρου, δεν ήθελαν να μπουν για μάθημα τα παιδιά!

Γυμναστική στα σχολεία

Σήμερα το πρωί και ενώ τα παιδιά έκαναν κατάληψη φοβούμενα να συνεχίσουν το μάθημά τους, εμφανίστηκε ο 15χρονος μαθητής (δράστης του προ ημερών συμβάντος) ο οποίος αφού έσπρωξε συμμαθητές του, ακόμα και καθηγητή του σχολείου, προχώρησε σε ζημιά σε αίθουσα του σχολείου, σπάζοντας με τη γροθιά του μια τζαμαρία παραθύρου!

Τα παιδιά προσπαθούσαν να εξηγήσουν στους καθηγητές ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να γίνει μάθημα. Εκείνοι από τη μεριά τους, τούς εξηγούσαν ότι δεν συντρέχουν λόγοι ασφαλείας, ωστόσο εκλήθη και η αστυνομία για να δώσει λύση και κάποια μαθήματα να συνεχιστούν στο συγκεκριμένο σχολείο των Χανίων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κάποια παιδιά δεν επέστρεψαν στις τάξεις τους και προτίμησαν να φύγουν.

Η σπασμένη τζαμαρία στο 7ο γυμνάσιο

Η κατάσταση στο σχολείο περιγράφεται ως “χαοτική” και ουδείς γνωρίζει ποια απόφαση θα πρέπει να ληφθεί ώστε αυτά τα βίαια περιστατικά, δυστυχώς και κυρίως από συγκεκριμένο μαθητή, να μην επαναληφθούν και να υπάρχει ηρεμία στα παιδιά ώστε να πραγματοποιούν τα μαθήματά τους, μαζί με τους καθηγητές.

Το ζήτημα είναι ότι οι αρμόδιοι φορείς δεν έχουν βρει στο ζήτημα και για το ίδιο το παιδί το οποίο πρέπει να βρει ένα περιβάλλον ώστε να είναι πλέον ήρεμο. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μαθητής τραυματίστηκε στο χέρι μετά τη γροθιά στην τζαμαρία του παράθυρου και μεταφέρθηκε για τα περαιτέρω στο νοσοκομείο Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι προχτές βρέθηκαν στον Εισαγγελέα ανηλίκων γονείς και εκπαιδευτικοί μετά το περιστατικό βίας σε σχολείο με ζητούμενο την ασφάλεια των παιδιών.

Διαβάστε επίσης:

«Το διάβασμα είναι όπως η τροφή και το νερό. Το πνεύμα που δεν διαβάζει χάνει βάρος, όπως ένα σώμα που δεν τρώει», Β. Ουγκώ

Πώς αντιδρούν τα δύο παιδιά του Άκη Πετρετζίκη ‘όταν ο μπαμπάς πάει να φύγει…’;

Η εξομολόγηση της μητέρας του 22χρονου: «Δεν ήθελα να φύγει έτσι η ψυχή του παιδιού μου. Ήθελα να αφήσει φως και χαρά»