Ο αγαπημένος συγγραφέας Ευγένιος Τριβιζάς έγραψε παραμύθι για τον κορωνοϊό που θα διανεμηθεί στους μαθητές

Ο αγαπημένος παραμυθάς των παιδιών, ο Ευγένιος Τριβιζάς, με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού, εμπνεύστηκε και έγραψε το παραμύθι «ΟΧΙ Δεν θα μας μπείτε στη μύτη» σε εικονογράφηση Παναγιώτη Ρέππα, θέλοντας να συμβάλλει στην ενημέρωση των παιδιών για το ιό αλλά και για το πώς θα προστατευτούν από την διασπορά του τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής.

Το παραμύθι αυτό θα διανεμηθεί δωρεάν σε όλους τους μικρούς μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού όπως αποκάλυψε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, με ανάρτησή της στο Facebook.

Όπως ανέφερε η κα Κεραμέως την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου συναντήθηκε με τον αγαπημένο παραμυθά για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της εν λόγω πρωτοβουλίας.

Η υπουργός ανέφερε τα εξής: «Με τον κ. Ευγένιο Τριβιζά, τον αγαπημένο παραμυθά των παιδιών αλλά και των μεγάλων, συζητήσαμε σήμερα για την πρωτοβουλία να διανεμηθεί στους μικρούς μαθητές μας το εμπνευσμένο βιβλίο του για τον κορωνοϊό, με τίτλο: «ΟΧΙ Δεν θα μας μπείτε στη μύτη», σε εικονογράφηση Παναγιώτη Ρέππα. Ευχαριστούμε θερμά και τους δύο συντελεστές για την τόσο σημαντική εθελοντική τους προσφορά! Προσεχώς περισσότερα».

Η ανάρτηση της υπουργού

Με τον κ. Ευγένιο Τριβιζά, τον αγαπημένο παραμυθά των παιδιών αλλά και των μεγάλων, συζητήσαμε σήμερα για την…

Gepostet von Niki Kerameus am Freitag, 18. September 2020