Ο δημοσιογράφος Κώστας Γριμπίλας χαμογελάει ξανά μετά τον χαμό της 9 μηνών κόρης του

Η ιστορία του είχε συγκινήσει το πανελλήνιο, όταν πριν από δύο χρόνια έχασε την 9 μηνών κορούλα του εξαιτίας σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε. Ωστόσο, ο ίδιος και η σύζυγός του κατάφεραν μετά από πολλές δυσκολίες να σταθούν ξανά στα πόδια τους και να δημιουργήσουν ένα ίδρυμα στη μνήμη της μικρής για να βοηθήσουν όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη με το όνομα “The Konstantina Angelique Gribilas Foundation”.

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα γεμάτο δοκιμασίες, αφού -για όσους δεν θυμούνται- και ο ίδιος είχε δώσει μεγάλο αγώνα για τη ζωή του όταν χρειάστηκε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση και πλέον ζει με την καρδιά του Ντουζόν που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου το 2008 έξω από νυχτερινό κέντρο στη Μύκονο, ο Κώστας Γριμπίλας που ζει μόνιμα στην Αυστραλία εμφανίστηκε χαμογελαστός και αισιόδοξος σε καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε ένα πολύ ευχάριστο γεγονός στη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, δείχνοντας ένα ροζ φορμάκι μωρού αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ότι περιμένει παιδάκι, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έδειξε και ένα μπλε αποκαλύπτοντας πως η σύζυγός του πρόκειται να φέρει στον κόσμο δίδυμα!

“Θα ήθελα να μοιραστώ μια αλήθεια μαζί σας σήμερα. Θα ήθελα να σας δείξω αυτό το ροζ φορμάκι. Είναι της κόρης μου που θα γεννηθεί μέσα στο Φλεβάρη. Και θα ήθελα να σας δείξω κι αυτό το γαλάζιο φορμάκι. Περιμένω μία κόρη και έναν γιο!”, είπε συγκινημένος ο γνωστός δημοσιογράφος.