Ο Φίλιππος Πλιάτσικας ξεσπά για τον παιδεραστή πρώην ντράμερ: “Το στομάχι μας είναι ανακατεμένο”

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας ξεσπά για τον παιδεραστή πρώην ντράμερ: "Το στομάχι μας είναι ανακατεμένο"

Η αποκάλυψη της είδησης ότι ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, Γιώργος Γιαννόπουλος, καταδικάστηκε για αποπλάνηση 8χρονου κοριτσιού, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το συγκρότημα από την πρώτη στιγμή εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας πως ο εν λόγω μουσικός δεν αποτελούσε μέλος του, αλλά περιστασιακά συνεργαζόμενος, που μάλιστα έχει σταματήσει τη συνεργασία του εδώ και χρόνια.

«Στα 30 και πλέον αυτά χρόνια έχουμε συνεργαστεί με εκατοντάδες μουσικούς και τεχνικούς. Ο συγκεκριμένος μουσικός που αναφέρεται στα δημοσιεύματα έχει πάψει να συνεργάζεται με το συγκρότημα εδώ και χρόνια, για τελείως διαφορετικούς λόγους από αυτούς που κατηγορείται, και στο διάστημα αυτό δεν έχει υπάρξει η οποιαδήποτε επαφή μαζί του».

Φίλιππος Πλιάτσικας: Το στομάχι μας είναι ανακατεμένο όλες αυτές τις μέρες

Σε σημερινές του δηλώσεις στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα ο Φίλιππος Πλιάτσικας αναφέρθηκε στην υπόθεση του πρώην συνεργάτη του συγκροτήματος δηλώνοντας  και ξεκαθάρισε τη θέση τη δική του αλλά και των Πυξ Λαξ.

Ειδικότερα δήλωσε ότι  “Aπό την πρώτη στιγμή όπως και όλος ο κόσμος, αισθανθήκαμε μεγάλη στενοχώρια και το στομάχι μας είναι ανακατεμένο όλες αυτές τις μέρες. Αυτό είναι σε ανθρώπινο επίπεδο.

Από εκεί και πέρα όποιος άρρωστος του πληκτρολογίου θέλει να συνδέσει αυτή τη μπάντα με μια τόσο ειδεχθή πράξη, θα μας βρει απέναντι”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στη Κέρκυρα για τον θάνατο 9χρονης

Τα προαύλια αυτού του Δήμου τα απογεύματα είναι ανοιχτά για να παίζουν τα παιδιά

Αυτός ο δάσκαλος έδωσε την πιο μεγάλη χαρά σε μαθητή του με αναπηρία και μας κατασυγκίνησε (video)